Код: 6370115 SSD накопичувач Samsung 850 120GB SATAIII MLC (MZ-7LN120BW)

  • Артикул: MZ-7LN120BW
  • Об'єм: 120 ГБ
  • Інтерфейс: SATAIII
  • Форм-фактор: 2.5"

Гарантія: 3 роки

Оновіть свій ПК
Підніміть продуктивність і надійність вашого ПК на новий рівень. Завдяки використанню Samsung V-NAND технології Samsung, твердотільний накопичувач SSD 850 120 ГБ дозволить збільшити продуктивність вашої роботи, стане швидшою реакція ПК на ваші дії, зменшиться час завантаження ПК і додатків. SSD модель 850 - кращий вибір для оновлення щодня використовуваного завантажувального накопичувача ПК.

Оцініть високу продуктивність накопичувача
SSD 850 змінить ваш звичний погляд на роботу з ПК. Завдяки технології TurboWrite *, швидкість запису досягає 520 МБ/с,  а швидкість послідовного читання - 540 Мб/с . Для ще більшого підвищення продуктивності використовується додаток Magician з прискореним режимом обробки даних RAPID, що дозволяє використовувати пам'ять ПК в якості кеша.

Найвища надійність
На відміну HDD з обертовими дисками, SSD 850 на основі NAND флеш пам'ять забезпечує безшумність роботи ноутбука і несприйнятливість накопичувача до ударів і вібрацій. Крім того, накопичувач оснащений 3-річною обмеженою гарантією або ресурсом 75 Тбайт на запис.

Довіртеся експерту в SSD
SSD Samsung відрізняються повною сумісністю апаратних і програмних засобів. Як лідер у технології V-NAND, Samsung самостійно розробляє, виробляє та інтегрує в систему всі критично важливі компоненти з налаштуванням кожного елемента. ПЗ Magician включає всі інструменти, необхідні для оптимізації робочих характеристик SSD, а також підтримує автоматичне оновлення прошивки. 

Тип накопичувача

Внутрішній

Обсяг пам'яті

120 ГБ

Тип пам`яті NAND

MLC

Особливості пам'яті

V-Nand

Швидкість читання, Мб / сек

540

Швидкість запису, Мб / сек

520

Інтерфейс

SATAIII

Форм-фактор

2.5"

Контролер

Samsung MGX

Стійкість до ударних навантажень

1500G / 0,5 мс

Час напрацювання на відмову

1.5 млн. годин

Розміри, мм

100 x 69.85 x 6.8

Вага, г

55