Код: 6655205 SSD накопичувач Samsung 870 EVO 1TB SATAIII MLC (MZ-77E1T0BW)

  • Артикул: MZ-77E1T0BW
  • Об'єм: 1 ТБ
  • Інтерфейс: SATAIII
  • Форм-фактор: 2.5"

Гарантія: 5 років

Найпопулярніший у світі SSD накопичувач
Остання модель бестселера у світі SSD накопичувача, нарешті, з'явилася на ринку. Накопичувач 870 EVO створений на основі технології Samsung, яка використовується у виробництві SSD. Він відрізняється вищою продуктивністю, надійністю і сумісністю, відповідає всім вимогам будь-якого творця контенту, IT професіоналам і звичайним користувачам.

Перевага в продуктивності
Накопичувач 870 EVO з інтерфейсом SATA забезпечує максимальні швидкості послідовного запису/читання порядку 560/530 МБ/с. Тепер кожен користувач може скористатися SSD накопичувачем з продуктивністю професійного рівня. Інтелектуальна технологія запису Intelligent TurboWrite зі збільшеним об'ємом змінюваного буфера дозволяє підвищити швидкість запису та стабільність високих робочих характеристик.

Надійність промислового рівня
Накопичувач 870 EVO повністю відповідає промисловим стандартам за надійністю. Накопичувач розрахований на виконання різних завдань, починаючи від використання в повсякденній роботі до обробки 8K відео. Він оснащений VNAND і MKX контролером 6-го покоління, що забезпечує стабільність його роботи в системах будь-якого призначення.

Підвищена сумісність
SSD Накопичувач 870 EVO успішно пройшов тести на сумісність з основними host системами та додатками, включаючи чіпсети, материнські плати, NAS і пристрої для запису відео. Як новий представник найбільш продаваних у світі SSD накопичувачів серії 870 EVO, які підтвердили свою універсальність, цей накопичувач сумісний з більшістю систем і задач, виконуваних будь-яким користувачем.

Простота встановлення при апгрейді
Замінити стандартний 2.5-дюймовий SATA накопичувач на вашому ПК або ноутбуці на SSD накопичувач серії 870 EVO простіше простого. Для цього досить вставити накопичувач 870 EVO в SATA слот і завантажити міграційне ПЗ, яке зробить за вас усе інше.

ПЗ Samsung Magician
ПЗ підтримки працездатності вашого SSD. Це нове покращене ПЗ Samsung Magacian 6 буде постійно контролювати стан і роботу вашого SSD накопичувача. Ви зможете легко управляти вашим накопичувачем за допомогою різних корисних інструментів, оновлювати прошивку та контролювати стан і працездатність накопичувача та навіть збільшувати його продуктивність.

Світовий лідер No.1 у виробництві Flash пам'яті
Оцініть чудові робочі характеристики та надійність SSD накопичувача від провідного світового лідера - виробника систем пам'яті з 2003 року. Усе програмне забезпечення та електронні компоненти, включаючи всесвітньо відомі модулі пам'яті Samsung DRAM і NAND, розроблені та вироблені на власних підприємствах компанії, що дозволяє їх інтегрувати в системи пам'яті з найвищим рівнем надійності, якому можна довіряти. 

Тип накопичувача

Зовнішній

Обсяг пам'яті

1 ТБ

Тип пам`яті NAND

MLC

Особливості пам'яті

V-Nand

Швидкість читання, Мб / сек

560

Швидкість запису, Мб / сек

530

Інтерфейс

SATAIII

Форм-фактор

2.5"

Стійкість до ударних навантажень

1500 G протягом 0.5 мс

Час напрацювання на відмову

1.5 млн годин

Розміри, мм

100 х 69.85 х 6.8

Вага, г

48