Код: 6584759 SSD накопичувач Samsung 870 QVO 2TB SATAIII 3D NAND QLC (MZ-77Q2T0BW)

  • Артикул: MZ-77Q2T0BW
  • Об'єм: 2 TB
  • Інтерфейс: SATAIII
  • Форм-фактор: 2.5"

Гарантія: 5 років

Більше пам'яті - більше можливостей
870 QVO - найбільш ємний новий накопичувач Samsung 2 покоління. SSD накопичувачі серії QLC має ємність до 8 ТБ. Ці накопичувачі - кращий вибір для власників ПК або ноутбуків, які хочуть максимально збільшити об'єм пам'яті без шкоди для продуктивності.

Покращені робочі характеристики
Завдяки гранично високій швидкості послідовного читання для SATA інтерфейсу (560/530 МБ/с), накопичувач і 870 QVO відрізняються також збільшеною швидкістю випадкового читання/запису порівняно з накопичувачами попереднього покоління 860 QVO. Інтелектуальна технологія запису Intelligent TurboWrite зі збільшеним об'ємом змінюваного буфера дозволяє підвищити швидкість запису та стабільність високих робочих характеристик.

Оцініть переваги максимальної ємності пам'яті
Накопичувач 870 QVO пропонується у версіях 1, 2, 4 і 8 ТБ, а модель 8 ТБ є максимально ємним на сьогодні клієнтським (не серверним) SATA SSD накопичувачем. Встановивши накопичувач серії 870 QVO, користувачі зможуть оцінити переваги застосування максимально ємного SSD накопичувача для ПК і ноутбуків за прийнятну ціну.

Надійність і стабільність
Неперевершена ємність накопичувачів серії 870 QVO поєднується з 2-кратним збільшенням робочого ресурсу по запису, що досягає 2880 TBW порівняно з ресурсом накопичувача попередньої серії 860 QVO. Накопичувач 870 QVO забезпечується 3-річною гарантією. Цей дивовижний SSD накопичувач відрізняється вищою надійністю завдяки використанню поліпшеного ECC алгоритму (Elliptic Curve Cryptography), що виявляє і виправляє помилки, що підвищує стабільність роботи накопичувача.

Простота встановлення при апгрейді
Замінити стандартний 2,5-дюймовий SATA накопичувач на вашому ПК або ноутбуці на SSD накопичувач серії 870 QVO простіше простого. Для цього досить вставити накопичувач 870 QVO в SATA слот і завантажити міграційне ПЗ. яке зробить за вас усе інше.

ПЗ Samsung Magician software
ПЗ підтримки працездатності вашого SSD. Це нове покращене ПЗ Samsung Magacian 6.1 буде постійно контролювати стан і роботу вашого SSD накопичувача. Ви зможете легко управляти вашим накопичувачем за допомогою різних корисних інструментів, оновлювати прошивку та контролювати стан і працездатність накопичувача та навіть збільшувати його продуктивність.

Тип накопичувача

Зовнішній

Обсяг пам'яті

2 ТБ

Тип пам`яті NAND

інший

Особливості пам'яті

3D

Швидкість читання, Мб / сек

560

Швидкість запису, Мб / сек

530

Інтерфейс

SATAIII

Форм-фактор

2.5"

Контролер

Samsung MKX

Розміри, мм

100 x 69 x 6.8

Вага, г

46