Код: 6455961 SSD накопичувач Samsung 970 EVO Plus 2TB M.2 TLC (MZ-V7S2T0BW)

  • Артикул: MZ-V7S2T0BW
  • Об'єм: 2 TB
  • Інтерфейс: PCI Express 3.0 x4
  • Форм-фактор: M.2

Гарантія: 5 років

Революційний SSD накопичувач
Позамежна продуктивність оновленого накопичувача. Більш швидкий в порівнянні з накопичувачем попередньої серії 970 EVO, накопичувач 970 EVO Plus використовує новітню технологію V-NAND і оптимізовану прошивку. Цей SSD накопичувач максимально використовує технологію NVMe, завдяки чому забезпечується неперевершена продуктивність. Накопичувачі місткістю до 2TБ мають робочий ресурс по запису до 1200 TBW.

Підніміть рівень продуктивності
Накопичувач 970 EVO Plus забезпечує швидкість послідовного читання/запису до 3500/3300 Мб/с відповідно, що майже на 53% вище за швидкість модулів серії 970 EVO. Новітня технологія V-NAND в порівнянні з технологією NAND відрізняється більш високими швидкісними характеристиками і меншому енергоспоживанні. Це забезпечується оптимізацією прошивки, використанням перевіреного контролера Phoenix і інтелектуальної технології Intelligent TurboWrite.

Гнучкість дизайну
У нове покоління NVMe SSD були внесені додаткові поліпшення. Тепер SSD накопичувачі серії 970 EVO ємністю до 2 TБ реалізовані в форм-факторі M.2 (2280), що дозволяє істотно збільшити обсяг інформації, що зберігається в накопичувачі і заощадити місце для інших компонентів. Інноваційна технологія Samsung розширює ваші можливості по зберіганню даних і дозволяє паралельно підвищити ефективність вашої роботи.

Виняткова довговічність
Samsung підняв планку промислового стандарту на довговічність SSD. Скористайтеся накопичувачем з робочим ресурсом по запису до 1200 TBW при 5-річній обмеженій гарантії на робочі характеристики. Виключно висока надійність SSD серії 970 EVO забезпечується використанням новітньої V-NAND технології V-NAND і високою якістю, властивим продукції компанії Samsung.

Неперевершена надійність
Оцініть новий рівень надійності SSD накопичувача. Покращене нікелеве покриття контролера, розроблене фахівцями Samsung, і теплорозподільник, який використовується дозволили істотно поліпшити тепловідвід в накопичувачі 970 EVO Plus. Функція динамічного теплозахисту (Dynamic Thermal Guard) автоматично моніторить і підтримує оптимальну температуру накопичувача, що зводить до мінімуму зниження його продуктивності.

Додаток Samsung Magician
Управління роботою накопичувача спростилося. Додаток Samsung Magician допоможе вам постійно контролювати стан вашого накопичувача. Набір інструментів з дружнім інтерфейсом допоможе вам підтримувати працездатність накопичувача і навіть збільшити його швидкодію.

 

Тип накопичувача

Внутрішній

Обсяг пам'яті

2 TБ

Тип пам`яті NAND

TLC

Особливості пам'яті

V-Nand

Швидкість читання, Мб / сек

3500

Швидкість запису, Мб / сек

3300

Інтерфейс

PCI Express 3.0 x4

Форм-фактор

M.2

Контролер

Samsung Phoenix

Стійкість до ударних навантажень

1500 G протягом 0.5 мс (полусінус)

Час напрацювання на відмову

1.5 млн. годин

Розміри, мм

80.15 x 22.15 x 2.38

Вага, г

8