Код: 6624461 SSD накопичувач Samsung 980 PRO 1TB NVMe M.2 MLC (MZ-V8P1T0BW)

  • Артикул: MZ-V8P1T0BW
  • Об'єм: 1 ТБ
  • Інтерфейс: PCI Express 4.0 x4
  • Форм-фактор: M.2

Гарантія: 5 років

Показники роботи SSD наступного покоління
Звільніть потужність Samsung PCIe 4.0 NVMe SSD 980 PRO для комп'ютерних систем наступного покоління. Завдяки використанню інтерфейсу PCIe 4.0, 980 PRO забезпечує вдвічі вищу швидкість передачі даних, ніж з PCIe 3.0. Крім того, 980 PRO також сумісний з попередньою версією PCIe 3.0 для додаткової багатозадачності.

Максимальна швидкість
Оснащений унікальним Elpis Controller від Samsung для PCIe 4.0 SSD, 980 PRO є оптимізованим для швидкої роботи. Пристрій забезпечує швидкість у 7000 Мбіт/с, яка вдвічі більше, ніж у PCIe 3.0 SSD, і у 12,7 рази більше, ніж у SATA SSD. 980 PRO досягає найвищої швидкості на PCIe 4.0. В інших середовищах цей показник може відрізнятися.

Переможне поєднання
Розробляючи 980 PRO, ми прагнули задовольнити потреби завзятих геймерів і технічно грамотних користувачів. Буде запропоновано високу пропускну здатність і швидкість обробки інформації для складних ігор, графіки, аналізу даних тощо. Він може швидко запускати ігри, щоб ви більше грали та менше чекали.

Ефективний M.2 SSD
980 PRO виконаний у компактному форм-факторі M.2 2280, тому його легко під'єднати до настільних комп'ютерів і ноутбуків. Накопичувач підходить для створення високопродуктивних комп'ютерних систем завдяки оптимізованій енергоефективності.

Надійне терморегулювання
Високопродуктивні SSD зазвичай вимагають високопродуктивного терморегулювання. Для стабільної роботи корпус 980 PRO покрито нікелем. Це допомагає керувати рівнем температури контролера та тепловідводом для забезпечення ефективного терморегулювання чіпа NAND.

Інтелектуальне рішення теплової задачі
Оснащений надсучасним алгоритмом терморегулювання від Samsung, 980 PRO самостійно управляє теплом, гарантує його тривалу та надійну роботу. Для того, щоб мінімізувати коливання потужності під час тривалої роботи, технологія Samsung Dynamic Thermal Guard підтримує температуру 980 PRO на оптимальному рівні.

Програмне забезпечення Samsung Magician
Звільніть усю потужність 980 PRO завдяки інтуїтивним, але вдосконаленим інструментаам оптимізації Samsung Magician. Відстежуйте стан накопичувача, підвищуйте показники роботи, захищайте цінні дані й отримуйте важливі оновлення з Magician, щоб гарантувати, що ви отримуєте максимум від свого SSD.

Краща у світі флеш-пам'ять
Відкрийте для себе кращі показники роботи та надійність від кращого з 2003 року у світі бренду флеш-пам'яті. Усе вбудоване програмне забезпечення та компоненти, зокрема відомі у світі DRAM і NAND від Samsung, розробляються самою компанією. Таким способом забезпечується комплексна інтеграція і якість, якій можна довіряти. 

Тип накопичувача

Внутрішній

Обсяг пам'яті

1 ТБ

Тип пам`яті NAND

MLC

Особливості пам'яті

V-Nand

Швидкість читання, Мб / сек

7000

Швидкість запису, Мб / сек

5000

Інтерфейс

PCI Express 4.0 x4

Форм-фактор

M.2

Контролер

Samsung Elpis Controller

Стійкість до ударних навантажень

1500 G (протягом 0.5 мс)

Час напрацювання на відмову

1.5 млн годин

Розміри, мм

80.15 x 22.15 x 2.38

Вага, г

9