Код: 6933236 SSD накопичувач Samsung T7 Shield 1TB USB 3.2 Type-C Beige (MU-PE1T0K/EU)

  • Артикул: MU-PE1T0K/EU
  • Об'єм: 1 TB
  • Інтерфейс: USB Type-C
  • Форм-фактор: Portable

Гарантія: -

Надійна довговічність
Надзвичайно міцний, швидкий і компактний. Новий T7 Shield забезпечує чудову продуктивність на ходу, навіть у складних умовах навколишнього середовища. Надвисока швидкість всередині та міцний захист зовні забезпечують безперервну роботу, готовність до передачі клієнту або до практичного використання в домашніх умовах.

Творіть на повній швидкості
Миттєво передавайте величезні файли. USB 3.2 Gen 2 і PCIe® NVMe™ забезпечують приголомшливу швидкість послідовного читання/запису 1 050/1 000 МБ/с для редагування без затримок безпосередньо з накопичувача. Високотехнологічний гумовий корпус із динамічним термозахистом Dynamic Thermal Guard контролює нагрівання, щоб підтримувати стабільну продуктивність навіть для величезних проєктів.

Надзвичайно міцний
Готовий до будь-яких випробувань. Працюйте на виїзді та мандруйте дикою природою, будучи впевненими, що ваші дані надійно захищені від води та пилу завдяки ступеню захисту IP65. Міцна конструкція і вдосконалений зовнішній еластомір додають додаткової міцності, щоб витримати падіння з 3-метрової висоти.

Виконуйте великі справи зі стилем
Обирайте на свій смак. 1 ТБ, 2 ТБ або 4 ТБ надають вам колосальний простір в елегантному синьому, бежевому або чорному кольорах. Стильна прогумована ручка запобігає ковзанню, тому він не вислизає з рук. Носіть усе з собою і виглядайте при цьому чудово.

Програмне забезпечення для управління
Встановіть пароль і отримуйте останні оновлення прошивки за допомогою програмного забезпечення Samsung для портативних SSD, доступного для ПК, комп'ютерів Mac, смартфонів і планшетів на базі Android. Ви також можете перевірити стан накопичувача, підвищити продуктивність і захистити дані за допомогою програмного забезпечення Samsung Magician.

Флеш-пам'ять №1 у світі
Відчуйте чудову продуктивність і надійність, які ви можете отримати лише від бренду номер один у світі з 2003 року, що спеціалізується на флеш-пам'яті. Усе програмне забезпечення і компоненти, зокрема всесвітньо відомі модулі DRAM і NAND від Samsung, виробляються власноруч, що забезпечує наскрізну інтеграцію для якості, якій ви можете довіряти. 

Тип накопичувача

Зовнішній

Обсяг пам'яті

1 TБ

Швидкість читання, Мб / сек

1050

Швидкість запису, Мб / сек

1000

Інтерфейс

Type-C

Форм-фактор

Portable

Розміри, мм

59 x 88 x 13

Вага, г

98