Код: 6933219 SSD накопичувач Samsung T9 Shield 2TB USB 3.2 Type-C Black (MU-PG2T0B/EU)

  • Артикул: MU-PG2T0B/EU
  • Об'єм: 2 TB
  • Інтерфейс: USB Type-C
  • Форм-фактор: Portable

Гарантія: -

Економія часу, прискорення робочого процесу
Завдяки інтерфейсу USB 3.2 Gen 2x2 і використанню протоколу NVMe™, T9 може передавати файл розміром 2 ГБ майже за 1 секунду, досягаючи швидкості послідовного читання/запису до 2 000 МБ/с. Заощаджуйте час завантаження і встигайте більше за допомогою компактного пристрою, який прискорює робочий процес і підвищує продуктивність.

Працює незалежно від ваших технічних налаштувань
Легко синхронізуйте свої пристрої за допомогою T9. T9 сумісний з телефонами та планшетами на базі Windows®, macOS®, Android™, ігровими консолями, камерами 12K тощо. До комплекту також входять кабелі USB-C® до C і USB-C® до A для безперебійного під'єднання.

Зберігайте витримку до останнього
Завдяки технології Dynamic Thermal Guard від Samsung, T9 зводить до мінімуму потенційне падіння продуктивності через перегрів і підтримує високу швидкість передачі даних. Крім того, T9 розроблений відповідно до міжнародного стандарту безпеки IEC 62368-1, що забезпечує додатковий рівень надійності та безпеки.

Захищайте свої дані з упевненістю
Відчуйте душевний спокій з T9. Розроблений для захисту даних від зовнішніх ударів, він витримує падіння з висоти до 3 метрів і має 5-річну обмежену гарантію, тому ви можете бути спокійні за свої цінні активи. Диск також можна захистити за допомогою 256-бітового пароля AES.

Програмне забезпечення Samsung Magician
Розкрийте всю потужність T9 за допомогою програмного забезпечення Samsung Magician - зручного набору інструментів для оптимізації, що забезпечує найкращу продуктивність портативного SSD. Захистіть цінні дані, відстежуйте стан накопичувача й отримуйте останні оновлення прошивки.

Втілення інновацій у життя

Протягом десятиліть флеш-пам'ять NAND від Samsung була основою революційних технологій, які змінили кожну частину нашого повсякденного життя. Ця технологія NAND також використовується в наших споживчих твердотільних накопичувачах, відкриваючи простір для наступного великого поштовху інновацій.  

Тип накопичувача

Зовнішній

Обсяг пам'яті

2 ТБ

Швидкість читання, Мб / сек

2000

Швидкість запису, Мб / сек

1950

Інтерфейс

Type-C

Форм-фактор

Portable

Розміри, мм

88 х 60 х 14

Вага, г

112