Код: 6951419 SSD накопичувач Transcend 1TB ESD360C USB Type C Silver (TS1TESD360C)

  • Артикул: TS1TESD360C
  • Обсяг: 1 ТБ
  • Інтерфейс: USB Type-C
  • Форм-фактор: Portable

Гарантія: -

Зовнішній SSD ESD360C
Портативний твердотільний накопичувач ESD360C від Transcend оснащений надшвидкісним інтерфейсом USB 20 Гбіт/с для блискавичного передавання великих файлів і величезною ємністю пам'яті. Завдяки розміру з кредитну карту, він легко поміщається в кишенях або в гаманці. ESD360C оснащений безліччю корисних функцій, як-от розширені можливості захисту даних і функцією автоматичного резервного копіювання в один дотик, що дає змогу надійно зберігати дані клієнтів, протоколи зустрічей, ділові контракти або цінні медіафайли. Настав час оновити свою мобільну базу даних!

Надшвидкісний інтерфейс 20 Гбіт/с
Портативний твердотільний накопичувач Transcend ESD360C оснащено надшвидким інтерфейсом USB 20 Гбіт/с і передовою технологією SLC-кешування, що забезпечує неймовірну швидкість передачі даних до 2000 МБ/с. Чи то документи, чи то великі файли, усе можна передати за одну мить. ESD360C також зворотно сумісний з USB 2.0 і 3.0, що робить його доступним і простим у використанні.

Увесь світ у тебе в кишені
Завжди без нічого! ESD360C розміром із кредитну картку чудово поміщається в гаманці, сумочці та майже не займає місця у вашій дорожній сумці. Відповідаючи американським військовим стандартам MIL-STD-810G, ESD360C витримує падіння з висоти 3 м. Корпус із захистом від подряпин і ударів означає, що ESD360C не лише матиме вигляд і залишатиметься первозданним після всіх ваших пригод, а й підкреслюватиме ваш стиль.

Максимум простору, мінімум клопоту
Накопичувач Transcend ESD360C забезпечує обсяг пам'яті до 4 ТБ, гарантуючи, що у вас буде достатньо місця для зберігання всіх ваших важливих файлів і резервних копій.

Будь-який пристрій, у будь-який час
ESD360C від Transcend можна використовувати з кількома пристроями й операційними системами, включно з Windows, macOS, iOS, iPad OS і Android. Він забезпечує надшвидку швидкість передачі даних і надвелику ємність для ПК, ноутбуків, планшетів, смартфонів і навіть ігрових консолей. Неймовірна універсальність робить його зручним і ефективним варіантом для тих, хто хоче заощадити місце для зберігання.

Type-A і Type-C, необмежені можливості
ESD360C від Transcend постачається як із кабелем USB Type-C, так і з кабелем USB Type-C-Type-A для під'єднання настільних комп'ютерів, ноутбуків і планшетів із портом USB Type-C або Type-A.

Резервне копіювання в один дотик
ESD360C оснащений зручною кнопкою автоматичного резервного копіювання для миттєвого "бекапа" при використанні програмного забезпечення Transcend Elite.

Потужний захист, просунута безпека
Пристрої зберігання даних Transcend оснащені ексклюзивними функціями блокування і захисту диска, які працюють у системах Windows і Android. За допомогою програмного забезпечення Transcend Elite ви можете захистити свої дані надійним паролем, що відповідає високим стандартам інформаційної безпеки. Крім того, наші пристрої зберігання даних відповідають апаратним шифруванням AES-256, забезпечуючи першокласну безпеку при мінімальному впливі на продуктивність сховища. 

Тип накопичувача

Зовнішній

Обсяг пам'яті

1 TБ

Особливості пам'яті

3D

Nand

Швидкість читання, Мб / сек

2000

Швидкість запису, Мб / сек

2000

Інтерфейс

Type-C

Форм-фактор

Portable

Розміри, мм

77 х 55.7 х 9.6

Вага, г

41