Код: 6462266 SSD накопичувач Transcend MTE110S 1TB PCIe 3.0 x4 M.2 3D TLC (TS1TMTE110S)

  • Артикул: TS1TMTE110S
  • Об'єм: 1 ТБ
  • Інтерфейс: PCI Express 3.0 x4
  • Форм-фактор: M.2

Гарантія: 5 років

Твердотільний накопичувач Transcend MTE110S оснащений інтерфейсом PCI Express Gen3 x4 з підтримкою стандарту NVMe і демонструє видатну продуктивність. MTE110S призначений для оснащення високопродуктивних систем, що використовуються для задач, які вимагають максимального рівня готовності та не допускають жодних затримок - робочих станцій для обробки аудіо та відео, ігрових ПК, а також корпоративних рішень. Побудовані на базі флеш-пам'яті 3D NAND, твердотільні накопичувачі MTE110S не лише забезпечують високу швидкість передачі даних, але також демонструють найвищий рівень надійності.

Відмінний рівень продуктивності для найвимогливіших рішень
Твердотільні накопичувачі Transcend MTE110S виконані у форм-факторі M.2, оснащені інтерфейсом PCIe Gen3 x4 і відповідають усім вимогам стандарту NVMe 1.3, що дозволяє використовувати для одночасної передачі та прийому даних чотири лінії, що сумарно забезпечує пропускну здатність до 1700 МБ/с при читанні і 1500 МБ/с при записі.

Інтерфейс PCIe (або PCI Express) використовується для з'єднання хост-комп'ютера з твердотільними накопичувачами. Даний інтерфейс використовує одну або більше ліній, по кожній з яких здійснюються передача та прийом даних, і відрізняється від SATA (або Serial ATA) значно вищою продуктивністю, що дозволяє йому в більшій мірі відповідати вимогам сучасних високошвидкісних систем і пристроїв.

NVMe (або NVM Express) - це інтерфейс хост-контролера, створений для використання в корпоративних і клієнтських системах, які оснащені твердотільними накопичувачами з інтерфейсами PCI Express. Стандарт NVMe має на увазі вищий рівень продуктивності, ніж AHCI (Advanced Host Controller Interface), зокрема, він містить вимоги щодо масштабування пропускної здатності, більшої кількості операцій вводу/виводу на секунду та мінімізації затримок.

3D-технології розсовують межі можливого
На відміну від колишніх, плоских за своєю структурою мікросхем NAND, комірки флеш-чіпи 3D NAND розташовуються в декількох площинах і можуть перебувати одна над іншою. Технологія 3D NAND покликана подолати існуючі обмеження щільності розміщення осередків флеш-пам'яті, а також підвищити рівень продуктивності та довговічності цього типу пам'яті.

Довговічність і висока надійність
Твердотільні накопичувачі Transcend MTE110S підтримують ефективний алгоритм виявлення та виправлення помилок ECC, LDPC (Low-Density Parity Check), які допомагають забезпечити надійність зберігання вашої інформації. Виготовлені на основі високоякісних мікросхем флеш-пам'яті NAND 3D і оснащені механізмами динамічного регулювання продуктивності для запобігання перегріву, накопичувачі MTE110S відрізняються довговічністю і високою надійністю. 

Тип накопичувача

Внутрішній

Обсяг пам'яті

1 ТБ

Тип пам`яті NAND

TLC

Швидкість читання, Мб / сек

1700

Швидкість запису, Мб / сек

1500

Інтерфейс

PCI Express 3.0 x4

Форм-фактор

M.2

Розміри, мм

80 х 22 х 3.58

Вага, г

8