Код: 6514656 SSD накопичувач Transcend MTS430S 128GB M.2 SATA III 3D NAND TLC (TS128GMTS430S)

  • Артикул: TS128GMTS430S
  • Обсяг: 128 ГБ
  • Інтерфейс: SATAIII
  • Форм-фактор: M.2

Гарантія: 5 років

Transcend SSD MTS430S
Ультракомпактний твердотільний накопичувач Transcend з інтерфейсом SATA III 6 Гбіт/с M.2 SSD 430S відповідає вимогам високої продуктивності і суворим обмеженням розмірів пристроїв малого форм-фактора, які найкраще підходять для ультрабуків і тонких легких ноутбуків. Transcend MTS430S забезпечує оптимальну надійність завдяки високоякісним флеш-чіпам, кеш-пам'яті DDR3 DRAM і поліпшеним алгоритмам прошивки.

3D розширення, щоб прорватися крізь кордони
На відміну від пласких чіпів NAND, які існують, флеш-пам'ять 3D NAND є тип флеш-пам'яті, в якій осередки пам'яті розташовані вертикально в кілька шарів. 3D NAND розроблений для подолання обмежень щільності 2D плаского NAND і, таким чином, може забезпечити вищий рівень продуктивності і витривалості.

Ідеально підходить для вашого ультрабука
Сумісні з форм-факторами M.2 типу 2242 і 2280, твердотільні накопичувачі Transcend 3D NAND M.2 ідеально підходять для використання в ультрабуках і легких ноутбуках. MTS430S довжиною всього 42 мм дозволяє легко модернізувати ваш комп'ютер, займаючи мало місця і забезпечуючи такий необхідний приріст енергії.

Чудові швидкості передачі
Володіючи стандартом M.2 (42 мм), інтерфейсом SATA III 6 Гбіт/с наступного покоління і потужним контролером, Transcend MTS430S досягає неймовірних швидкостей читання і запису до 560 МБ/с і 500 МБ/с. При використанні в якості кеша MTS430S забезпечить регулярне 1.5 рази швидше, ніж звичайні жорсткі диски.

Високий IOPS для прискорення завантаження
Призначений для максимізації високопродуктивних обчислень, MTS430S має 4 КБ випадкової швидкості читання і запису файлів до 85 000 операцій введення-виведення в секунду, що забезпечує неймовірно короткий час завантаження і майже миттєвий відгук для важких графічних і мультимедійних додатків.

Зберігайте більше в меншому просторі
Форм-фактор M.2 забезпечує розширення і інтеграцію функцій в одному модульному вирішенні. MTS430S мають менший форм-фактор, але з більшою ємністю, ніж у mSATA і напівжирних SSD.

Потужний і функціональний
Попри надмалі розміри, MTS430S може похвалитися кешем DDR3 DRAM і містить розширені функції для підвищення продуктивності SSD.

Код виправлення помилок (ECC)
Виявляє і виправляє помилки передачі, щоб запобігти пошкодженню даних.

Вивіз сміття
Переміщує дані, що існують для звільнення блоків пам'яті.

Зношення нівелювання
Розподіляє дані рівномірно по осередках пам'яті, щоб продовжити термін служби SSD.

DevSleep
Інтелектуальне відключення інтерфейсу SATA, коли він не використовується, щоб продовжити термін служби акумулятора пристрою.

Кеш-пам'ять DDR3
Зберігає тимчасову копію найбільш активних даних, щоб скоротити час доступу. 

Тип накопичувача

Внутрішній

Обсяг пам'яті

128 ГБ

Тип пам`яті NAND

TLC

Особливості пам'яті

3D

Швидкість читання, Мб / сек

560

Швидкість запису, Мб / сек

380

Інтерфейс

SATAIII

Форм-фактор

M.2

Час напрацювання на відмову

1 млн годин

Розміри, мм

42 x 22 x 3.58

Вага, г

5