Код: 6467790 SSD накопичувач Transcend SSD220S 120Gb SATAIII TLC (TS120GSSD220S)

  • Артикул: TS120GSSD220S
  • Об'єм: 120 ГБ
  • Інтерфейс: SATAIII
  • Форм-фактор: 2.5"

Гарантія: 3 роки

Уявіть, що ваш ноутбук стане легше, надійніше, довговічніше і продуктивніше. Твердотільний накопичувач серії SSD220S від компанії Transcend об'ємом 120 ГБ у надійному корпусі з алюмінію з інтерфейсом SATA III розсовує межі можливого - його відрізняють компактний форм-фактор і досить мала вага, відмінна вібро- й ударостійкість, неймовірно висока швидкість передачі даних, а також підтримка режиму DevSleep. І це означає, що користувач портативного комп'ютера, укомплектованого цим накопичувачем, зможе навіть у дорозі насолоджуватися роботою без найменших пауз і затримок.

Висока енергоефективність

Завдяки підтримці режиму SATA Device Sleep Mode (DevSleep), SSD220S допомагає збільшити тривалість роботи портативного ПК від батареї. Нова енергозберігаюча функція більш ефективна у порівнянні з іншими аналогічними, такими як режим очікування, оскільки дозволяє повністю вимкнути живлення інтерфейсу SATA. А завдяки часу відгуку, що становить менше 100 мілісекунд, ваш комп'ютер відновить свою роботу практично миттєво.

Зручне програмне забезпечення

Щоб не допустити зниження продуктивності та надійності роботи SSD220S, користувачі можуть завантажити сервісний додаток SSD Scope. Ця зручна і універсальна програма дозволяє відстежувати поточні показники накопичувача, використовуючи технологію S.M.A.R.T., а також задіює на рівні операційної системи функцію TRIM, яка допомагає боротися з деградацією продуктивності накопичувача.

В операційних системах, які не підтримують TRIM, SSD220S забезпечує агресивний збір та переробку сміття. Додатково збільшити термін служби SSD220S та підвищити надійність його роботи дозволяють вбудовані механізми мінімізації зносу осередків пам'яті та корекції помилок Error Correction Code (ECC). Крім цього, пакет SSD Scope включає в себе утиліту System Clone, яка робить процес установлення SSD220S у комп'ютер ще простішим і зручнішим. 

Тип накопичувача

Внутрішній

Обсяг пам'яті

120 ГБ

Тип пам`яті NAND

TLC

Швидкість читання, Мб / сек

560

Швидкість запису, Мб / сек

300

Інтерфейс

SATAIII

Форм-фактор

2.5"

Контролер

Silicon Motion SM2256

Розміри, мм

100 x 69.85 x 6.8

Вага, г

58