Код: 6467793 SSD накопичувач Transcend SSD230S 128GB SATAIII TLC (TS128GSSD230S)

  • Артикул: TS128GSSD230S
  • Об'єм: 128 ГБ
  • Інтерфейс: SATAIII
  • Форм-фактор: 2.5"

Гарантія: 5 років

3D-технології розсовують межі можливого

На відміну від колишніх, плоских за своєю структурою мікросхем NAND, комірки флеш-чіпи 3D NAND розташовуються у декількох площинах і можуть знаходиться одна над іншою. Технологія 3D NAND покликана подолати існуючі обмеження щільності розміщення комірок флеш-пам'яті, а також підвищити рівень продуктивності та довговічності цього типу пам'яті.

 

Швидкість передачі даних, продуктивність накопичувача

Transcend SSD230 оснащений кешем на базі мікросхем пам'яті DDR3 і демонструє приголомшливу продуктивність у виконанні операцій довільного зчитування і запису блоків розміром 4 КБ, яка досягає 340 МБ/с. Він дозволить у лічені секунди завантажувати в пам'ять комп'ютера програми і файли, що робить цей накопичувач прекрасним вибором для розміщення завантажувального розділу ОС. Завдяки використанню інтерфейсу SATA III 6 Гбіт/с і застосування технології SLC-кешування, накопичувачі SSD230 здійснюють читання і запис даних на швидкостях аж до 560 МБ/с і 300 МБ/с, відповідно.

 

Довговічність. Надійність.

Накопичувачі SSD230 не лише відрізняються високою продуктивністю, але і підтримують технології RAID, LDPC (Low-Density Parity Check), а також мають ефективний механізм виявлення і виправлення помилок ECC, який допомагає забезпечити надійність зберігання ваших даних. Наявність вбудованої підтримки алгоритмів зниження зносу комірок дозволяє забезпечити цілісність даних, а також продовжити термін експлуатації накопичувача.

Економія електроенергії, економія часу

Завдяки повноцінній підтримки режиму сну SATA Device Sleep Mode (DevSleep), накопичувачі SSD230 здатні збільшити тривалість автономної роботи ноутбука шляхом реалізації інтелектуальної схеми вимкнення живлення інтерфейсу SATA під час його бездіяльності. Режим DevSleep реалізує стан надзвичайно низького рівня споживання електроенергії для економії заряду акумуляторів. Час відгуку накопичувача становить менше 20 мілісекунд, отже комп'ютер буде відновлювати свою роботу практично миттєво.

Моніторинг накопичувача з SSD Scope

Щоб не допустити зниження продуктивності та надійності роботи твердотільних накопичувачів Transcend, користувачі можуть завантажити сервісний додаток SSD Scope, який є сумісним з моделлю SSD230. Це дозволить їм відслідковувати стан накопичувача із застосуванням технології S.M.A.R.T., увімкнути підтримку TRIM для оптимізації швидкості запису, оновлювати прошивку накопичувача, а також перемістити свої дані з колишнього жорсткого диска на твердотільний накопичувач усього за кілька кліків мишкою.


 

Ультратонкий, ультрапортативний

Накопичувачі SSD230 виконані в стандартному 2,5-дюймовому форм-факторі. Їх товщина складає всього 6,8 мм, а вага - лише 63 г, що робить їх прекрасним вибором для установлення не лише в класичні ПК, але і в ультратонкі обчислювальні пристрої, такі як ультрабуки.

Тип накопичувача

Внутрішній

Обсяг пам'яті

128 ГБ

Тип пам`яті NAND

TLC

Особливості пам'яті

V-Nand

3D

Швидкість читання, Мб / сек

560

Швидкість запису, Мб / сек

300

Інтерфейс

SATAIII

Форм-фактор

2.5"

Розміри, мм

100 x 69.85 x 6.8

Вага, г

63