Код: 6575886 Стаціонарний блендер Philips HR3573/90

  • Артикул: HR3573/90
  • Тип: Стаціонарний блендер
  • Потужність: 1000 Вт
  • Плавне регулювання швидкості

Гарантія: 2 роки

Philips HR3573/90 - ефективний стаціонарний блендер від компанії Philips для приготування смузі, коктейлів і змішування різних рідин і текстур. Потужність блендера дозволить йому дотримуватися ефективного балансу між енергоспоживанням і якісною роботою, так як показник потужності становить 1000 Вт. Максимальний об'єм глечика становить 2 літри, а робочий об'єм - 1,5 літра.

Ефективна технологія
Philips HR3573/90 оснащений технологією ProBlend Crush, що дозволяє приготувати смузі навіть із найтвердіших інгредієнтів дуже швидко і ефективно. Завдяки вбудованому шестикутному ножу, усі продукти в блендер можна закидати в цілому вигляді або великими шматками, і ніж переб'є їх так само швидко, як і дрібні шматочки.

Регулювання швидкостей
Philips HR3573/90 має ергономічний литий регулятор, який не ковзає в руках. Регулятор контролює зміну швидкості збивання від легкого подрібнення до турборежима з максимальною кількістю оборотів. Необхідну швидкість можна підбирати вручну. Є також імпульсний режим, який можна ввімкнути після основного процесу збивання для того, щоб домогтися консистенції легкого пюре.

Деталі
Купити Philips HR3573/90 можна за доступною ціною, товар знаходиться в середньому ціновому сегменті. Блендер оснащений ергономічним глечиком з внутрішніми ребрами для створення ефективного потоку рідини в процесі збивання. Усі деталі блендера знімні та миються в посудомийній машині. 

Тип

Стаціонарний блендер

Потужність, Вт

1000

Регуляція швидкості

Є

Турборежим

Немає

Імпульсний режим

Є

Насадки

Для колки льоду

Матеріал ножів

Hержавіюча сталь

Матеріал чаші

Скло

Обсяг чаші, л

2

Особливості

Технологія ProBlend Crush

Знімний 6-кінцевий ножовий блок

Можна мити в посудомийній машині

Захист від перегріву

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Розміри, см

42.9 х 19.2 х 26.7

Вага, кг

4.1

Колір

Нержавіюча сталь, чорний