Код: 6858149 Стаціонарний блендер Philips HR3770/00

  • Артикул: HR3770/00
  • Тип: Стаціонарний блендер
  • Потужність: 1500 Вт
  • Кількість швидкостей: 12

Гарантія: 2 роки

Очищені соки та соки з м’якоттю із технологією Flip & Juice™
Новий блендер Philips Flip & Juice – наш перший високошвидкісний блендер із модулем для віджимання соку. Завдяки революційному дизайну чаші та вбудованому фільтру ви зможете готувати напої з текстурою, адаптованою до вподобань вашої родини. Наш найдосконаліший блендер пропонує найрізноманітніші варіанти напоїв: від смузі з ідеально шовковистою текстурою до очищених соків або соків із м’якоттю. Він поєднує функції змішування і віджимання соку, завдяки чому ви економите простір на своїй кухні.

Технологія ProBlend Ultra
Технологія ProBlend Ultra включає три функції, розроблені, щоб ідеально поєднуватися разом для створення найрізноманітніших смаків і консистенцій щоразу за вашим бажанням.

Чаша ProBlend Ultra, що спрямовує інгредієнти назад у потік подрібнення
Чаша ProBlend Ultra має унікальну конструкцію з гранями, завдяки яким інгредієнти безперервно спрямовуються назад у потік подрібнення для отримання оптимальних результатів змішування.

Двигун ProBlend Ultra для оптимальної циркуляції інгредієнтів
Технологія ProBlend Ultra включає три спеціальні функції, розроблені, щоб ідеально поєднуватися разом для створення найрізноманітніших смаків і консистенцій – щоразу за вашим смаком. Двигун ProBlend Ultra потужністю 1500 Вт забезпечує оптимальне змішування і рівномірну циркуляцію всіх інгредієнтів.

Леза ProBlend Ultra для оптимальної текстури
Леза ProBlend Ultra мають унікальну конструкцію, у якій зубчасте лезо для подрібнення твердих інгредієнтів на дрібніші частини поєднується з гострими лезами для нарізання їх до шматочків із найтоншою текстурою.

Програма NutriU з надихаючими ідеями й інструкціями
Завантажте та відкрийте для себе програму NutriU, що містить більш ніж 200 ідей щодо приготування улюблених напоїв, страв і закусок за допомогою нового блендера. Приготування корисної їжі має бути простим і таким, щоб ваша сім’я бажала насолоджуватися нею і надалі. Ось чому програма NutriU пропонує різноманітні корисні альтернативи вашим улюбленим стравам. Від здорових шоколадних десертів до основних страв, збагачених поживними речовинами, — ми розробляємо наші рецепти так, щоб вони були корисними, але й мали вишуканий смак.

Швидкий вибір програм для зручності
Швидкий вибір програм на цифровому дисплеї визначається налаштуваннями часу та швидкості, щоб ваші улюблені рецепти завжди були у вас під рукою. Вони включають очищений сік, сік із м’якоттю, рецепти смузі, горіхового масла, десертів, супів, соусів, а також функції подрібнення льоду й очищення.

Функція швидкого очищення для безпроблемного очищення
Активуйте функцію з невеликою кількістю води та засобу для миття посуду й насолоджуйтеся безпроблемним очищенням усього за 2 хвилини. Функція очищення видаляє навіть стійкі забруднення, як-от від тіста для тортів і горіхового масла.

Знімні деталі можна мити в посудомийній машині
Усі знімні частини можна мити в посудомийній машині. Лезо ProBlend Ultra спеціально розроблено для запобігання потраплянню частинок їжі під леза.

Чаша великої ємності для всієї сім’ї
Дволітрова тританова чаша має ефективну ємність 1,8 л, тож приготованого в ній вистачить на всю родину. Міцна тританова чаша високої якості, яка не зберігає запахи та яку можна мити в посудомийній машині, не містить бісфенолу А та зручна у використанні завдяки круглим ручкам. 

Тип

Стаціонарний блендер

Потужність, Вт

1500

Кількість швидкостей

12

Насадки

Подрібнювач

Соковитискач

Матеріал ножів

Hержавіюча сталь

Матеріал чаші

Титан

Обсяг чаші, л

1,8

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

1

Колір

Чорний