Код: 6486290 Стаціонарний блендер Tefal BL811D38

  • Артикул: BL811D38
  • Тип: Стаціонарний блендер
  • Потужність: 1200 Вт
  • Плавне регулювання швидкості

Гарантія: 2 роки

Висока ефективність
Збивайте, подрібнюйте, перемішуйте з новим блендером BL811D38 від компанії Tefal. Його основною перевагою є висока потужність 1200Вт, завдяки якій блендер легко справляється з будь-якими продуктами та навіть здатний подрібнювати лід. Використовуючи блендер, ви можете вибирати потрібну вам швидкість роботи, виходячи з особистих вподобань або очікуваного результату.

Досягніть максимуму
Особливістю блендера Tefal BL811D38 є імпульсивний режим, який забезпечує максимальну швидкість обертання ножів на короткий час. Такий спосіб відмінно підходить для твердих продуктів, таких як горіх або арахіс, а технологія ножів Powelix тільки додасть ефективності.

Фізичні характеристики блендера Tefal BL811D38
Усі деталі блендера надійно захищені міцним корпусом з металу та пластику, який разом з простою конструкцією надають апарату довговічності та надійності. Продуманий дизайн не тільки надає привабливого зовнішнього вигляду, але і забезпечує максимальний комфорт під час використання. До того ж блендер відмінно поєднується з будь-яким інтер'єром. Компактні розмір і невелика вага, роблять його прекрасним помічником на кухні, який не тільки подрібнить продукти, а й заощадить простір.

Переваги
Блендер Tefal BL811D38 - це зручний, практичний і комфортний апарат, який не потребує особливого догляду або знань. Він володіє простим і зрозумілим управлінням, завдяки якому ви можете плавно регулювати швидкість, не боячись зіпсувати страву. Купуючи апарат ви відразу ж економите гроші, адже дешевшого товару просто не існує. 

Тип

Стаціонарний блендер

Потужність, Вт

1200

Регуляція швидкості

Є

Турборежим

Немає

Імпульсний режим

Є

Насадки

Подрібнювач

Для колки льоду

Матеріал ножів

Hержавіюча сталь

Матеріал чаші

Скло

Обсяг чаші, л

1,75

Особливості

Автоматичні програми:

- смузі

- подрібнення льоду

- очистка

Захист від перегріву

Технологія ножів Powelix

Відсік для зберігання шнура

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Розміри, см

38.6 х 22.6 х 30.4

Вага, кг

4.35

Колір

Нержавіюча сталь, сірий