Код: 6993149 Стаціонарний блендер Tefal BL871A31

  • Артикул: BL871A31
  • Тип: Стаціонарний блендер
  • Потужність: 1200 Вт
  • Кількість швидкостей: 6

Гарантія: 2 роки

TEFAL PerfectMix+ BL871A31
ПОВІТРЯНЕ ПЮРЕ. НІЖНЕ СМУЗІ

Подрібнюйте всі продукти з дивовижною легкістю за допомогою високошвидкісного блендера TEFAL PerfectMix+, що втілив потужність професійного шефа. Обладнаний автопрограмами і провідною технологією змішування, він забезпечить швидкі результати, які б продукти ви не обирали для страв.

3 АВТОПРОГРАМИ
Готуйте освіжаючі коктейлі, легкі десерти та смузі з TEFAL PerfectMix+, що впорається з будь-якими задачами. Просто перемикайтесь між режимом для смузі, крижаної крихти й автоочищення, втілюючи ідеальний смак з дивовижною легкістю.

ДВИГУН 1200 ВТ
Бездоганні результати подрібнення забезпечить двигун 1200 Вт, що дозволить дробити навіть кубики льоду. Створюючи швидкість обробки до 28 000 обертів на хвилину, він розкриє максимальну потужність для створення неймовірної консистенції страв.

МІСТКА ТЕРМОСТІЙКА ЧАША
Легко приступайте до змішування, не очікуючи поки продукти охолонуть достатньо завдяки чаші з термостійкого скла преміум класу. З ємністю 2 л вона дозволить готувати одразу декілька порцій коктейлів, крем-супу та смузі, щоб ви витрачали ще менше часу на обробку продуктів.

ЗНІМНИЙ БЛОК ЛЕЗ
Забудьте про довге очищення. Просто зніміть ріжучий блок, що поєднує 6 знімних лез з нержавіючої сталі, щоб швидко промити водою, і так само легко зафіксувати знову у чаші.

БЕЗДОГАННА КОНСИСТЕНЦІЯ
Технологія Powelix забезпечить ще ефективніше подрібнення завдяки новому дизайну ножів і оптимальному куту нарізки інгредієнтів. Концентруючи всі продукти у лез, вона дозволить швидко подрібнити навіть найщільніші овочі, шоколад і горіхи, заощадивши до 30% вашого часу.

ОДНОРІДНЕ ЗМІШУВАННЯ
Потужності TEFAL PerfectMix+ із запасом вистачить для обробки найтвердіших продуктів, щоб ви могли втілювати більше рецептів на кухні кожного дня. Смузі, мигдальне борошно, коктейлі чи соуси – з цим блендером ви зможете готувати всі люблені страви швидко та лекго.

РОЗШИРЕНИЙ ШПАТЕЛЬ
Обробляєте густі суміші, тісто чи соуси? За допомогою широкого шпателя буде ще легше отримати однорідну текстуру та консистенцію страв.

МІЦНІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ
Виконаний у металевому корпусі, TEFAL PerfectMix+ чудово витримає будь-який тип обробки продуктів і доповнить кухню своїм неперевершеним глянцем.

СЕНСОРНЕ УПРАВЛІННЯ
Комфортне керування і мінімум забруднень навіть, коли ви часто готуєте.

ЖОДНОГО РИЗИКУ ПЕРЕГРІВУ
Система повітряного охолодження AirCooling мінімізує перегрів навіть на пікових обертах, щоб ви могли подрібнювати навіть найтвердіші інгредієнти для страв.
 

Тип

Стаціонарний блендер

Потужність, Вт

1200

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

6

Імпульсний режим

Є

Насадки

Подрібнювач

Для колки льоду

Матеріал чаші

Скло

Обсяг чаші, л

2

Особливості

Led підсвітка

Плавне регулювання швидкості

Захист від перегріву

Ексклюзивна технологія Powelix

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Розміри, см

21.5 х 40.6 х 19.2

Колір

Бронзовий