Код: 7030810 Стаціонарний лендер Russell Hobbs 27121-56 Matte Charcoal Jug Blender

  • Артикул: 25190026001
  • Тип: Стаціонарний блендер
  • Потужність: 650 Вт
  • Кількість швидкостей: 2

Гарантія: -

Блендер Desire Matte Charcoal Jug
Якщо ви хочете завжди отримувати відмінні результати, блендер Russell Hobbs Desire Matte Charcoal Jug - це ваш ідеальний помічник для приготування смузі та соусів. Його 4-х точкові леза з нержавіючої сталі та потужність 650 Вт (850 Вт пікова потужність*) гарантують, що всі 1,5 л інгредієнтів будуть ідеально змішані в одну мить. Він не лише чудово працює, його міцна матова вугільна основа та компактний дизайн з чорними акцентами стильно виглядатимуть на вашій кухонній стільниці або легко прибиратимуться. Завдяки зручній знімній кришці для наповнення, а також 2 швидкостям та імпульсному налаштуванню, ваші супи, соуси та смузі вийдуть саме такими, якими ви їх любите. А коли ви закінчите, скляний глечик і кришку без вмісту бісфенолу можна мити в посудомийній машині або в раковині, і він буде готовий до наступного разу.

Потужний та ефективний
Вам не доведеться довго чекати на чудові результати, незалежно від того, що ви робите - бліц-подрібнення чи змішування - завдяки 650 Вт (пікова потужність 850 Вт*), що приводить в дію 4-х точкові леза з нержавіючої сталі. Блендер Desire Matte Charcoal Jug має дві швидкості та імпульсний режим, щоб забезпечити вам контроль, необхідний для створення ідеальної порції.

Преміальний дизайн і яскраві кольори
Завдяки своєму виразному дизайну в яскравих матових вугільних і чорних кольорах, він не тільки високопродуктивний, але й займе почесне місце на вашій робочій поверхні.

Кришка для дозування
Багатофункціональна кришка, що знімається, дозволяє безпечно долити до 30 мл суміші без розбризкування, щоб ви могли змінювати рецепт на ходу.

Компоненти, що легко миються
Скляний глечик ємністю 1,5 л, кришка без вмісту бісфенолу та леза з нержавіючої сталі можна мити в посудомийній машині, тому мити блендер-глечик так само швидко і легко, як і користуватися ним! 

Потужність, Вт

650

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

2

Імпульсний режим

Є

Насадки

Подрібнювач

Для колки льоду

Матеріал ножів

Hержавіюча сталь

Матеріал чаші

Скло

Обсяг чаші, л

1,5

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Розміри, см

20.8 х 41.5 х 18

Колір

Чорний