Код: 6277482 Тример для бороди і вусів Remington MB4125

  • Артикул: 43195560100
  • Тип: Тример для бороди і вусів
  • Кількість насадок: 1
  • Довжина стрижки: 0.4 - 18 мм
  • Живлення: Від акумулятора

Гарантія: 3 роки

Технологія "OptiAngle" (оптимальний кут нахилу стайлера для стрижки) гарантує максимальний комфорт стрижки і чудову керованість тримера. Стайлер Beard Boss виконаний в преміальному чорно-червоному стилі і має всі особливості колекції Beard Boss, плюс функцію перезарядки, яка гарантує до 40 хвилин бездротового користування з контролем заряду (LED індикація).

11 налаштувань довжини, за допомогою насадки-гребеня, від 1.5мм до 18мм дозволять вибрати режим стрижки, відповідний саме для вас. Точні установки на 0.4мм і 1мм (при використанні без насадки-гребеня) забезпечують екстра-точну стрижку для коригування і підкреслення ліній образу.

Створення ідеального образу бороди і вусів ще ніколи не було таким простим, завдяки стайлеру Remington Beard Boss; ідеальне рішення для будь-якого сучасного чоловіка, який хоче отримати повний контроль над своїм стилем і бути готовим діяти в будь-який момент!

Найточніша і чиста стрижка
З інноваційною технологією Capture Trim стрижка, надання форми і обробка бороди і щетини буде виконана з максимальною точністю. Особлива форма гострих, зазубрених лез гарантує цей ефективний і чистий результат. Повний контроль над вашим стилем і ви професіонал бороди!

Персоналізація довжини
Регульована насадка-гребінь з функцією фіксації обраної довжини гарантує надійну фіксацію насадки під час стрижки і обробки зони бороди і вусів. Тепер ніяких помилок! 

Тип

Тример для бороди і вусів

Призначення

Для бороди і вусів

Кількість рівнів стрижки

11

Довжина стрижки, мм

0.4 - 18

Кількість насадок

1

Насадки

Насадка-гребінь

Матеріал лез

Нержавіюча сталь

Волога очистка

Є

Особливості

Технологія Opti Angle

Леза Capture Trim

Живлення

Від мережі

Час автономної роботи

40 хв

Час зарядки акумулятора

960 хв

Розміри, см

15.3 х 4.1 х 4

Вага, г

360

Колір

Червоний