Код: 6715350 Пральна машина автоматична Candy CS41061DE/1-S

  • Артикул: CS41061DE/1-S
  • Завантаження білизни для прання: 6 кг
  • Швидкість віджиму: 1000 об/хв
  • Розмір (Ш х В х Г): 60 х 85 х 45 см

Гарантія: 12 місяців

Технологія SMART TOUCH
SMART TOUCH – це технологія під'єднання «proximity», що використовується в пральних машинах Candy. Залежно від виробу вона може наділити його додатковими функціями, а вам дати корисні поради для покращення ваших навичок роботи з пральною машиною та допомогти вам усунути помилки та несправності безпосередньо з вашого смартфона. Взаємодія з виробом можлива лише зі смартфонів Android, обладнаних технологією NFC.

Програми «ШВИДКЕ ПРАННЯ (14/30/44/59 хв)»
Найкраще поєднання часу та ефективності. З пральними машинами Candy можна вибирати серед чотирьох режимів прання, кожен з яких триває менше години, але на 100% ефективний.

Кг детектор
Пральні машини Candy мінімізують об'єм споживаної електроенергії, не витрачаючи зайвого. Чутливі сеснори визначають вагу завантаженої білизни й автоматично регулюють споживання води та електроенергії. Режим половинного завантаження в наших машинах заощадить до 70% води, часу та електроенергії.

Функція «Відкладений старт»
З функцією відкладеного старту білизну можна прати тоді, коли вам зручно. Запрограмований початок прання можна відкласти до 24 годин. Тепер, з пральною машиною Candy можна забути про неприємний запах прілої білизни, залишеної всередині пральної машини. Як і про споживання дорогої денної енергії, прання можна налаштувати на час, коли тарифікація є нижчою.

Розумні технології
Завдяки додатку Candy simple-fi у вас є доступ до широкого спектру додаткових програм і функцій, а також повного віддаленого керування. Наприклад, ви можете: активувати періодичні нагадування за допомогою функції Memo Smart Wash, зберегти улюблені програми для миттєвого використання, отримати корисні поради щодо правильного дозування миючого засобу, отримати повну інформацію про правильне обслуговування та підтримку вашого пристрою. Вибирайте з більш ніж 20 додаткових спеціалізованих програм, завантаживши додаток на ваш смартфон!

Усе під контролем
З функцією «Статистика» ви зможете контролювати програми машини Candy, якими користуєтеся найчастіше, і дізнатися, як оптимізувати своє прання.

Smart Pro
Полегшіть собі життя з Candy Smart Pro завдяки повному набору швидких циклів прання на кожен день. Ці пральні машини гнучкі у використанні, швидко перуть і надійно працюють, а отже, стануть найкращим вибором, якщо треба заощадити час і гроші. 

Тип

Пральна машина автоматична

Вид прання

Водою

Спосіб завантаження

Фронтальний

Основні характеристики
Тип керування

Механічне

Завантаження білизни для прання, кг

6

Швидкість віджиму, об/хв

1000

Рівень шуму при пранні, дБ

58

Рівень шуму при віджиманні, дБ

77

Класи ефективності
Клас прання

А

Клас віджиму

C

Клас енергоспоживання

А+++

Програми та функції
Кількість програм

16

Програми прання

Основні програми:

Делікатне прання

Вовна

Ручне прання

Джинси

Швидке прання

Відстрочка старту

Є

Безпека
Захист від спінювання

Так

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 85 х 45

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

65 х 89 х 48

Вага, кг

61

Вага в упаковці, кг

63

Колір корпусу

Білий

Колір дверцята

Білий