Код: 6632936 Пральна машина автоматична Candy CSO4 1275TE/1-S

  • Артикул: 31010477
  • Завантаження білизни для прання: 7 кг
  • Швидкість віджиму: 1200 об/хв
  • Розмір (Ш х В х Г): 60 х 85 х 45 см

Гарантія: 12 місяців

Smart Pro
Candy Smart Pro пропонує повний набір швидких циклів, призначених для повсякденного прання. Ця універсальна, швидка та надійна пральна машина - краще рішення, щоб заощадити більше часу та грошей.

Функціональний цифровий дисплей
Для кращої наочності та простоти налаштування пральна машина Candy Smart Pro оснащена двомірним цифровим дисплеєм. Пральна машина Smart Pro відображує час обраної програми прання, ступінь забруднення, обрані опції (гігієнічні, попереднє прання і т.д), Функцію визначення кілограмів, температуру прання і швидкість віджиму.

Smart Touch (NFC, WIFI)
Італійський виробник техніки, крокуючи в ногу із часом, обладнав сучасні пральні машини приємними доповненнями. Пральна машина Candy Smart має можливість мобільної діагностики та управління пранням за допомогою мобільного пристрою через технологію NFC.

Зараз за допомогою NFC і Wi-Fi смартфон перетворюється в зручний пульт управління машиною: за допомогою програми користувач може запускати цикл прання, зупиняти його, налаштовувати окремі параметри та бачити, коли прання закінчиться.

Швидке прання
Швидкі програми прання економлять ваш час. Для цього, інженери Candy розробили 4 спеціальні цикли прання: 14 хвилин - відмінно підійде для освіження білизни; 30 хвилин - кращий варіант для спортивного одягу після тренування; 44 і 59 хвилин - ідеальні щоденні програми для невеликої кількості одягу. Дуже зручно, якщо потрібен швидкий результат при невеликій кількості білизни. Ці цикли дозволяють скоротити час прання і віджиму, у деяких випадках близько 15 хвилин.

Active Motion (ідеальне прання)
Система Active Motion забезпечує бажану ефективність очищення і гігієни. Гарантоване відпирання навіть найсильніших забруднень. Використання функції активізує дію миючого засобу завдяки інтенсифікації обертання барабана та підтримці постійної температури протягом усього процесу прання.

EcoMix
Ця інноваційна програма дозволяє прати разом різні тканини та кольори, такі як бавовна, синтетика та змішані тканини, при температурі всього 20 °C і забезпечує відмінну очистку. Витрата за цією програмою становить близько 40% від звичайного прання бавовни при 40 °C.

Відкладений старт
З функцією відкладеного старту, ви зможете почати прання в будь-який момент. Ви зможете вибрати будь-який час для запуску протягом 24 годин. Більше ніяких неприємних запахів від мокрої білизни! Забудьте про величезні рахунки за електрику! Виберіть час, коли електрика коштує дешевше! 

Тип

Пральна машина автоматична

Вид прання

Водою і парою

Спосіб завантаження

Фронтальний

Встановлення

Стоїть окремо

Основні характеристики
Тип керування

Механічне

Дисплей

Цифровий

Завантаження білизни для прання, кг

7

Швидкість віджиму, об/хв

1200

Об'єм барабана, л

48

Матеріал барабана

Нержавіюча сталь

Особливості

Wi-Fi + Bluetooth

Рівень шуму при пранні, дБ

58

Рівень шуму при віджиманні, дБ

79

Класи ефективності
Клас прання

А

Клас віджиму

C

Клас енергоспоживання

А+++

Споживання електроенергії (прання і віджимання), кВт/рік

175

Споживання води (прання і віджимання), л/цикл

44,7

Споживання води (прання і віджимання), л/рік

9600

Програми та функції
Кількість програм

16

Відстрочка старту

До 24 годин

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 85 х 45

Вага, кг

61

Вага в упаковці, кг

63

Колір корпусу

Білий

Колір дверцята

Білий