Код: 6630436 Пральна машина автоматична Candy CSWS43642DE/2-S

  • Артикул: 31010528
  • Завантаження білизни для прання: 6 кг
  • Швидкість віджиму: 1300 об/хв
  • Розмір (Ш х В х Г): 60 х 85 х 43.2 см

Гарантія: 12 місяців

Не лише прання, але і сушка
Високотехнологічна пральна машина здатна не лише випрати та продезінфікувати одяг - вона сушить його. Пройшовши цикл сухої обробки, речі готові до носіння. Залежно від типу тканини та крою деяким з них може знадобитися легке прасування для усунення заломів, але це більше виняток, ніж правило.

Smart Touch (NFC, Wi-Fi)
Італійський виробник техніки, крокуючи в ногу із часом, обладнав сучасні пральні машини приємними доповненнями. Пральна машина Candy Smart має можливість мобільної діагностики й управління пранням за допомогою мобільного пристрою через технологію NFC. Зараз за допомогою NFC і Wi-Fi смартфон перетворюється в зручний пульт управління машиною: за допомогою програми користувач може запускати цикл прання, зупиняти його, налаштовувати окремі параметри та бачити, коли прання закінчиться.

Прання за допомогою пари
Парові функції, якими наділена представлена ​​модель пральної машини, дозволяють досягти гранично акуратного та продуктивного прання речей. При цьому пара служить відмінним дезинфікуючим засобом і прибирає неприємні запахи. Даний режим обробки буде актуальний у домі з маленькими дітьми, де батьки прагнуть створити стерильну обстановку.

Відкладений старт
З функцією відкладеного старту, ви зможете почати прання в будь-який момент. Ви зможете вибрати будь-який час для запуску протягом 24 годин. Більше ніяких неприємних запахів від мокрої білизни! Забудьте про величезні рахунки за електрику! Виберіть час, коли електрика коштує дешевше!

Розумні технології
Завдяки додатку Candy simple-fi у вас є доступ до широкого спектру додаткових програм і функцій, а також до повного віддаленого управління. Наприклад, ви можете: активувати періодичні нагадування за допомогою функції Memo Smart Wash; збережіть ваші улюблені програми для миттєвого використання; отримаєте корисні поради з правильного дозування миючого засобу; отримаєте повну інформацію про правильне обслуговування і підтримку вашого пристрою; вибирайте з більш ніж 20 додаткових спеціалізованих програм під'єднавши додаток на ваш смартфон!

My Statistic
За допомогою My Statistic ви можете контролювати найчастіше використовувані програми та дізнатися, як поліпшити їх використання.

Вовна
Цей цикл спеціально розроблений для вовняних виробів. Пульсуючий рух барабана пере одяг з ніжністю ручного прання. (Максимальне навантаження: 2 кг. Одяг повинен бути позначений як придатний для машинного прання.) 

Тип

Пральна машина автоматична

Вид прання

Водою

Спосіб завантаження

Фронтальний

Встановлення

Стоїть окремо

Основні характеристики
Тип керування

Електронне

Дисплей

Цифровий

Завантаження білизни для прання, кг

6

Швидкість віджиму, об/хв

1300

Об'єм барабана, л

52

Особливості

Smart-управління Wi-Fi

Рівень шуму при пранні, дБ

60

Рівень шуму при віджиманні, дБ

78

Класи ефективності
Клас прання

А

Клас віджиму

B

Клас енергоспоживання

B

Програми та функції
Кількість програм

16

Програми прання

Шовк

Швидке прання

Сушка

Джинси

Ручне прання

Щоденне прання

Прання з парою

Бавовна

Інтенсивне прання

Спорт

Вовна

Видалення плям

Дитячі речі

Делікатне прання

Пухові вироби

Функції

Автозважування

Дозавантаження

Вибір швидкості віджиму

Вибір температури прання

Додаткове полоскання

Легке прасування

Прання парою

Прискорене прання

Відстрочка старту

Є

Безпека
Захист від дітей

Є

Захист від спінювання

Так

Система контролю балансу

Так

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 85 х 43.2

Вага, кг

62

Вага в упаковці, кг

66

Колір корпусу

Білий

Колір дверцята

Білий