Код: 6379699 Пральна машина автоматична LG F0J6NN0W

  • Артикул: F0J6NN0W
  • Завантаження білизни для прання: 6 кг
  • Швидкість віджиму: 1000 об/хв
  • Розмір (Ш х В х Г): 60 х 85 х 45 см

Гарантія: 12 місяців

Ідеальне рішення для вашого будинку
З високоякісною пральною машиною LG ви зможете швидко відпирати до 6 кг білизни за один запуск програми. Вона чудово поєднує високу ергономіку, підтримку сучасних технологій і зручне керування. Максимальна кількість обертів при віджиманні дорівнює 1000 у хвилину. За рік постійної експлуатації пристрій споживає близько 9500 літрів води.

Розробка Inverter Direct Drive
Перевага цієї пральної машини полягає в реалізованій розробці прямого приводу. У ній установлено інверторний двигун, завдяки якому в пристрої зберігається точно задана кількість обертів. Така пральна машина споживає значно менше електроенергії, у порівнянні з традиційними, а також працює набагато тихіше. За економне споживання електроенергії вона отримала клас енергоспоживання A+++. За рік постійного використання пристрій використовує 140 кВт. Рівень шуму під час прання не перевищує максимальне значення 55 Дб, а при віджимі - 74 дБ.

Зовнішній вигляд і керування
LG F0J6NN0W виконана в міцному пластиковому корпусі білого кольору, який відрізняється стильним оформленням і має габарити 89 х 66 х 54 см. Конструкційно пристрій відноситься до стандартних пральних машин. Дверцята завантажувального люка відкриваються під кутом 145°. За допомогою зручної панелі керування ви зможете за лічені хвилини вибрати програму й активувати додаткові функції. Вона розміщена на фронтальній частині пристрою і складається з набору сенсорних кнопок. На великому екрані ви побачите всю необхідну інформацію.

Додаткові функції керування
Пральна машина відрізняється зручною експлуатацією завдяки можливості регулювати рівень температури і швидкість віджиму. Також ви зможете скористатися опцією відкладеного старту щоб запрограмувати початок прання на зручний для вас час. Крім того, завершення прання ви також можете відстрочити на свій розсуд. У пристрої передбачена індикація в разі виникнення помилок. Про те, що програма завершена, ви дізнаєтеся завдяки акустичному сигналу.

Шість рухів турботи
Для того щоб LG F0J6NN0W показувала бездоганний результат прання, незалежно від типу тканини і рівня забруднення, виробник оснастив її технологією 6 Motion. У порівнянні зі стандартними пральними машинами, ця модель підтримує велику кількість варіантів обертання барабана, адаптованих для різних видів тканин. Виберіть один із шести попередньо встановлених режимів: розгладження, насичення, погойдування, базові оберти, реверсивні оберти або обертання.

Програмні можливості
У пральній машині встановлено 14 автоматичних програм, що дозволяє підібрати найбільш оптимальні умови для прання ваших речей. Серед них є такі: попереднє, щоденне, швидке, нічне, антиалергенне. Є окремі програми для бавовни, дитячої білизни, темних тканин і пухових виробів. Для дбайливого прання делікатних виробів знадобиться програма ручного прання. Справитися з важкими забрудненнями допоможе спеціальна програма виведення плям.

Корисні функції
Якщо ви забули завантажити якісь речі, а прання вже почалося - не проблема. У пристрої передбачена можливість зупинки програми для того, щоб ви змогли безпечно відкрити люк і додати забуту білизну. Діаметр люка більше 30 см дозволяє це зробити швидко і зручно. Завдяки функції самоочищення барабана пральна машина прослужить вам максимально довгий термін, а стінки барабана будуть захищені від накипу.

Вбудовані системи
У пральній машині передбачена система захисту від перепадів напруги в діапазоні від 174 до 400 В, що допомагає запобігти її виходу з ладу. Захист від дітей блокує дверцята люка від випадкового відкривання під час роботи, забезпечуючи додаткову безпеку в процесі експлуатації. Завдяки самодіагностики несправностей ви зможете вчасно виявити проблеми, що виникають у роботі пристрою.

Дистанційне керування
Вам зовсім необов'язково знаходитися поряд з пральною машиною щоб змінити параметри прання або увімкнути додаткові функції. Тепер це робити можна використовуючи лише ваш мобільний пристрій. Технологія Tag On за підтримки технології NFC дозволяє керувати пральною машиною на відстані. Установіть на ваш смартфон додаток LG SmartThinQ щоб завантажувати і встановлювати нові режими прання.

Мобільна діагностика
Завдяки інноваційній опції Smart Diagnosis ви зможете отримувати повідомлення про виникаючі неполадки в роботі прямо на екран вашого мобільного пристрою. Для того, щоб передати отриману інформацію в центр технічної підтримки, вам знадобиться всього пара кліків. Це дозволить вчасно провести діагностику і запобігти поламці пральної машини.
 

Тип

Пральна машина автоматична

Вид прання

Повітряно-бульбашкова

Спосіб завантаження

Фронтальний

Встановлення

Стоїть окремо

Основні характеристики
Тип керування

Електронне

Дисплей

LED

Завантаження білизни для прання, кг

6

Швидкість віджиму, об/хв

1000

Об'єм барабана, л

48

Тип двигуна

Інверторний

Двигун з прямим приводом

Так

Особливості

Опція "Додати білизну"

Технологія 6 Motion

Мобільна діагностика SmartDiagnosis

Опція Tag On (NFC для смартфонів)

Рівень шуму при пранні, дБ

55

Рівень шуму при віджиманні, дБ

74

Класи ефективності
Клас прання

А

Клас віджиму

B

Клас енергоспоживання

А+++

Споживання електроенергії (прання і віджимання), кВт/цикл

0.75

Споживання електроенергії (прання і віджимання), кВт/рік

140

Споживання води (прання і віджимання), л/цикл

43.2

Споживання води (прання і віджимання), л/рік

9500

Програми та функції
Кількість програм

14

Програми прання

Бавовна

Бавовна+

Змішані тканини

Повсякденне прання

Об'ємні речі (Пухова ковдра)

Гіпоалергенне прання

Дбайливе прання

Видалення плям

Одяг малюка + Пара

Спортивний одяг

Темні тканини

Моя програма (за замовчуванням Полоскання + Віджим)

Безшумне прання

Коротка програма 30

Функції

Попереднє прання

Без складок

Відстрочка завершення

Блокування від дітей

Звук сигналу Увімк / Вимк

Лише віджим

Очищення барабана

Інтенсивне прання

Стандартне прання

Економія часу

Полоскання+

Відстрочка старту

3 - 19 годин

Безпека
Захист від дітей

Є

Захист від спінювання

Так

Система AquaStop

Так

Система контролю балансу

Так

Система діагностики несправностей

Так

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 85 х 45

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

66 х 89 х 54

Вага, кг

60

Вага в упаковці, кг

64

Колір корпусу

Білий

Колір дверцята

Чорний