Код: 5857591 Пральна машина напівавтомат Saturn ST-WK7618

  • Завантаження білизни для прання: 6.5 кг
  • Швидкість віджиму: 1300 об/хв
  • Розмір (Ш х В х Г): 74.5 x 86.5 x 43.5 см

Гарантія: 2 роки

Пральна машина SATURN ST-WK7618 — це напівавтоматичний пристрій активаторного типу. Цей агрегат здатний стати ідеальною покупкою для тих, у чиєму будинку немає автоматичного подавання води та немає можливості встановити пральну машину автомат. Кращий варіант для дачі, і для великої родини.

Прання в машинці відбувається в основному відсіку, у нього можна помістити до 6 кг білизни. Процес прання відбувається за допомогою обертання диска, що забезпечує рівномірне змішування білизни з водою і пральним порошком, а сильний потік води рухається в різних напрямках, що дає змогу не тільки заощадити час прання, але й досягти її максимальної ефективності. У цій машині піноутворення не сильне, тому ви зможете використовувати пральний порошок як автомат, так і для ручного прання.

На корпусі пральної машинки SATURN ST-WK7618 зручно розташовані перемикачі режимів прання, таймер прання і віджимання. Машинка має три режими: нормальний, посилений і злив. Таймер прання виставляється до 15 хв включно, для кожного типу тканини можна підібрати оптимальний час прання. Таймер для віджимання становить 5 хвилин. Пристрій працює не шумно завдяки збалансованому функціонуванню.

Пральна машина SATURN ST-WK7618 проста у встановленні й експлуатації. Для правильності роботи її потрібно всього лише встановити на рівній твердій поверхні, а після прання від'єднати від живлення й акуратно злити воду. В разі правильного догляду SATURN ST-WK7618 здатна слугувати довгі роки.

Тип

Пральна машина автоматична

Вид прання

Водою

Спосіб завантаження

Вертикальний

Встановлення

Стоїть окремо

Основні характеристики
Тип керування

Механічне

Дисплей

Немає

Завантаження білизни для прання, кг

6,5

Швидкість віджиму, об/хв

1300

Класи ефективності
Клас віджиму

D

Клас енергоспоживання

А

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

74.5 x 86.5 x 43.5

Колір корпусу

Білий

Колір дверцята

Білий