Код: 6500406 Прально-сушильна машина Samsung WD80K52E0ZW/UA

  • Артикул: WD80K52E0ZW/UA
  • Завантаження білизни для прання: 8 кг
  • Завантаження білизни для сушіння: 5 кг
  • Швидкість віджиму: 1200 об/хв
  • Розмір (Ш х В х Г): 60 х 85 х 46 см

Гарантія: -

Тонка зовні, більш ємна всередині
Slim & Big
Надайте своєму дому гладкий вигляд, але вимийте ще більше одягу. Незважаючи на тонку конструкцію, яка займає менше місця, її велика ємність 8 кг дозволяє прати більше білизни в одному завантаженні до 16 рушників. Це зменшує частоту прання, економить час, енергію та воду.

Додайте будь-який елемент у будь-який час циклу
Add Wash
Розслабтеся під час прання білизни. Якщо ви забули будь-який одяг, що вимагає миття, то дверцята Add Wash дозволять вам просто та швидко додати додаткові предмети або миючий засіб після початку прання. Вона також дозволяє легко потрапити в ручну пральну білизну, яку потрібно промити або висушити.

Потужні бульбашки, чудове очищення
Eco Bubble
Заощаджуйте гроші, і захистіть колір і одяг. Eco Bubble забезпечує потужний, але ніжний спосіб очищення. Миючий засіб перетворюється на бульбашки, тому вони швидко проникають у тканину та легко видаляє бруд. Омивається також ефективно в холодній воді (15 °C) і споживає менше енергії.

Освіжайте та дезінфікуйте одяг повітрям
Air Wash
Тримайте одяг гігієнічно свіжим без води та миючого засобу. Технологія Air Wash дезодорує та дезінфікує ваш одяг, тому він завжди пахне свіжістю. Неприємні запахи, а також бактерії видаляються за допомогою просто нагрітого повітря. Немає необхідності в кип'ятінні або дорогих і потенційно шкідливих хімічних речовинах.

Гігієнічне чищення
Гігієна Парою
Очищення одягу за допомогою сильної, гігієнічно чистої пари. Цикл гігієнічної пари покращує якість прання без попередньої обробки речей. Він випускає пару з нижньої частини барабана, тому пара проходить через усі елементи одягу. Це усуває бруд, що в'ївся, і 99.9% бактерій і алергенів.

Інтенсивне прибирання
Bubble Soak
Робить речі бездоганно чистими, навіть якщо вони були справді брудні. Функція Bubble Soak допомагає видалити широкий спектр складних плям, таких як кров, чай, вино, макіяж і трава. Активні бульбашки ретельно всмоктуються в одяг, тому бруд і плями розпушуються і можуть бути видалені ефективніше.

Тиха, потужна та довговічна робота
Технологія цифрового інвертора
Насолоджуйтесь більшою енергоефективністю, меншою кількістю шуму та тривалим часом роботи. Технологія цифрового інвертора використовує сильні магніти для потужніших характеристик, і є тихішим і споживає менше енергії, ніж універсальний двигун. Це забезпечує більшу довговічність, підкріплену гарантією на 10 років.

Тихе прання
VRT Plus
Технологія VRT Plus зменшує шум і вібрацію під час миття, навіть на високих обертах. 3-мірний датчик вібрації забезпечує ідеальний баланс барабана, обертаючи кульки з нержавіючої сталі у протилежному напрямку вашої білизни.

59 хвилин прання та сушіння
59' Wash + Dry
Ваш одяг буде чистим і готовим до носіння за годину. Цикл "Прання + Сушіння" 59 хвилин - пере, промиває і віджимає невелике завантаження злегка забрудненої білизни та ретельно висушує всього за 59 хвилин. Таким чином, ви можете прати будь-яку білизну, зберігаючи час та енергію.

Максимальна потужність
Керамічний нагрівач+
Використовуйте пральну машину довше з керамічним нагрівачем. Його запатентована конструкція має покриття з унікального антиадгезійного матеріалу та мікроструктури. Це зменшує накопичення накипу. Таким чином, нагрівач зберігає свою роботу набагато довше. 

Тип

Прально-сушильна машина

Вид прання

Водою і парою

Спосіб завантаження

Фронтальний

Встановлення

Стоїть окремо

Основні характеристики
Тип керування

Електронне

Дисплей

LED

Завантаження білизни для прання, кг

8

Завантаження білизни для сушки, кг

5

Швидкість віджиму, об/хв

1200

Особливості

Функція AddWash

Рівень шуму при пранні, дБ

56

Рівень шуму при віджиманні, дБ

75

Рівень шуму при сушінні, дБ

62

Класи ефективності
Клас прання

А

Клас віджиму

B

Клас енергоспоживання

B

Програми та функції
Кількість програм

14

Програми прання

Програма Air Wash

Прання+сушіння

Щоденне прання

Екологічне прання

Очищення барабана Eco

Швидке прання 15 хв

Прання з парою

Делікатне прання

Полоскання + віджим

Бавовна

Синтетика

Вовна

Сушіння бавовняних речей

Сушіння синтетичних речей

Відстрочка старту

Є

Безпека
Захист від дітей

Є

Фізичні характеристики
Розміри (Ш х В х Г), см

60 х 85 х 46

Розміри упаковки (Ш х В х Г), см

65 x 90 x 67

Вага, кг

72

Вага в упаковці, кг

75

Колір корпусу

Білий

Колір дверцята

Чорний