Код: 6949023 Сумка Thule Paramount Crossbody Tote 22L PARATB-3116 Soft Green

  • Артикул: 3205010
  • Матеріал: Поліестер, нейлон
  • Місткість ноутбука: 16"
  • Відділення під ноутбук: 250х20х375 мм

Гарантія: 2 роки

Сумка, яка не відстає від вашого способу життя в русі
Ця сумка-тоут Thule Paramount 22L доповнює ваш стиль і має продуману систему зберігання, щоб ви могли взяти з собою необхідні речі на роботу, в похід по магазинах або на зустріч з друзями в центрі міста.

Універсальні функції зовні, продумане зберігання всередині
Прокатайтеся на велосипеді в один день, сядьте на поїзд в інший - ця сумка допоможе вам освоїти місто завдяки широкому спектру зручних функцій. Внутрішні відділення захищають 16-дюймовий ноутбук і 12-дюймовий планшет, а передня кишеня shove-it чудово підходить для велосипедного замка або куртки. Зовнішня бічна кишеня ідеально підходить для пляшки з водою або складної парасольки, а петля для велосипедного ліхтаря і світловідбивні деталі підвищують видимість у темний час доби.

Сумка, яка доповнить ваш стиль
Сумки Thule, виконані в сучасному стилі та в насичених кольорах земляних відтінків, підійдуть як для повсякденної роботи, так і для зустрічі з друзями після роботи.

Продукт, сертифікований за стандартом bluesign®
bluesign® - це суворий міжнародний критерій, що забезпечує захист працівників, споживачів і довкілля. Водостійке оздоблення не містить ПФУ - хімічних речовин, які можуть завдати шкоди навколишньому середовищу. 

Тип

Сумка

Об'єм, л

22

Матеріал

Поліестер, нейлон

Місткість ноутбука, дюймів

16

Місткість планшета, дюймів

12,9

Відділення під ноутбук, мм

250 х 20 х 375

Зовнішні розміри, мм

320 х 210 х 480

Вага, кг

0.8

Колір

Soft Green