Код: 6573734 Термос для їжі RINGEL Piccolo, 0.35 л

  • Артикул: RG-6131-350
  • Термос Piccolo
  • Об'єм: 350 мл
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Колір: сірий/помаранчевий
  • Зовнішній вигляд пакування може відрізнятися від фото

Гарантія: -

Серія термосів RINGEL PICCOLO - це термос для їжі класичної форми, об'ємом 0,35 і 0.52л, в який можна покласти їжу або налити гарячі напої.

КОРПУС ВИКОНАНО З ХАРЧОВОЇ СТАЛІ

Антикорозійні властивості сталі, дозволяють залишатися внутрішнім і зовнішнім стінам термоса стійкими при постійному контакті з водою. Корпус з нержавіючої сталі володіє стійкістю до ударів. Налиті в термос напої не змінювати свого смаку за рахунок високої якості харчової сталі.

ПОДВІЙНІ СТІНКИ ЗБЕРІГАЮТЬ ТЕПЛО

Термос з нержавіючої сталі з подвійними стінками відмінно зберігає температуру як гарячих, так і холодних напоїв. Якщо ви заливаєте в термос окріп, то температурний тест показав, що через 1 годину напій мав температуру 95 ℃, 3 години - 86 ℃, 6 годин - 76 ℃, 12 годин - 63 ℃.

ШИРОКА ГОРЛОВИНА ТЕРМОСА

Широка горловина термоса дозволяє легко помістити в нього свіжоприготовану домашню їжу та потім також вільно дістати її при прийомі їжі.

ЗРУЧНИЙ МЕХАНІЗМ ЗАКРИТТЯ КРИШКА

Кришки має додаткову силіконову прокладку для більшої герметичності й утримання температури. Легко закручується на горлечко.

Термос для їжі RINGEL PICCOLO дуже компактний і тривалий час зберігає приготовлену їжу та напої теплими. Насолоджуйся і ділись з друзями свіжоприготованою їжею поза домом.

Тип

Термос

Об'єм, мл

350

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Можна мити в посудомийній машині

Ні