Код: 6689129 Термос для їжі RINGEL Power Up, 0.8 л

  • Артикул: RG-6134-800
  • Термос Power Up
  • Об'єм: 800 мл
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Колір: зелений

Гарантія: 14 днів

Термос для їжі Power Up - це компактний та місткий термос об’ємом 800 мл. Термос виготовлений з високоякісної харчової нержавіючої сталі. Стійкий до корозії, окислення і до механічних пошкоджень. Корпус покритий зносостійкою фарбою, що перешкоджає пошкодженню в результаті падіння. Подвійні стінки з вакуумом перешкоджають втраті температури.
Термос для їжі йде в комплекті зі складаною ложкою з нержавіючої сталі, термосумки з відсіком для зберігання ложки та кришкою об'ємом 210 мл, яку легко використовувати в якості миски для прийому їжі. Широка горловина термоса дозволяє легко помістити в нього свіжоприготовану домашню їжу та потім також вільно дістати її при прийомі їжі.

КОРПУС З ХАРЧОВОЇ НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ

Матеріал внутрішньої колби та кришки: високоякісна харчова нержавіюча сталь SUS 316, до складу якої входить молібден, який підвищує її стійкість до окислення, що дуже важливе для термоса для їжі та забезпечує природність смаку їжі навіть після тривалої експлуатації термоса. Також ця сталь стійка до корозії, високих та низьких температур та механічних пошкоджень.

ЗОВНІШНЄ ПРОТИУДАРНЕ ПОКРИТТЯ

Ззовні корпус покритий зносостійким протиударним покриттям – молотковою емаллю, яка додатково захищає термос від пошкодженню у разі випадкового падіння.

ПОДВІЙНІ СТІНКИ ЗБЕРІГАЮТЬ ТЕПЛО

Подвійні сталеві вакуумні стінки довго зберігають температуру напою: гарячий напій не охолоджується протягом щонайменше 6 годин, а холодний – не нагрівається щонайменше 12 годин.
Якщо ви заливаєте в термос окріп, то температурний тест показав, що через 1 годину напій мав температуру 95 ℃, 3 години + 86 ℃, 6 годин +76 ℃, 12 годин + 63 ℃.

ГЕРМЕТИЧНИЙ КЛАПАН І ЗРУЧНЕ ГОРЛЕЧКО

Кришка має додаткову силіконову прокладку для більшої герметичності й утримання температури. Легко закручується.

ЛЕГКЕ ОЧИЩЕННЯ

Широке горлечко забезпечує легкість наповнення термоса, а також його очищення.

КРИШКА-ТЕРМОКРУЖКА

Велика кришка - миска об'ємом 210 мл для комфортного вживання їжі.

СКЛАДНА ЛОЖКА ТА ТЕРМОСУМКА В КОМПЛЕКТІ

До комплекту входять:

  • термосумка з ручкою для більш тривалого зберігання температури їжі, а також для комфортного зберігання та транспортування
  • складна ложка з харчової нержавіючої сталі, яка зберігається в зручному відсіку пробки

ОРИГІНАЛЬНИЙ ДИЗАЙН

Оригінальний привабливий дизайн, який прийдеться до вподоби мандрівникам та прихильникам активних подорожей.

УНІВЕРСАЛЬНЕ ВИКОРИСТАННЯ

Можна використовувати на прогулянках, пікніках, у робочих та особистих поїздках на авто або велосипеді, в мандрівках, походах на природу, упродовж прогулянок з дітьми.
 

Тип

Термос

Об'єм, мл

800

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Можна мити в посудомийній машині

Ні