Код: 6689120 Термос RINGEL Black&White, 0.45 л

  • Артикул: RG-6132-450/2
  • Термоc Black&White
  • Об'єм: 450 мл
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Колір: білий

Гарантія: 14 днів

Серія вакуумних термосів Black&White - це два термоси об'ємом 450 мл з лаконічним дизайном, виконані в класичних кольорах - чорному та білому. Виготовлені з високоякісної харчової нержавіючої сталі, яка стійка до корозії, окислення і до механічних пошкоджень. Практична ручка-ремінець, для комфортного використання термоса. Механізм "кнопка" для зручного відкривання. Подвійні стінки з вакуумом перешкоджає втраті температури, зберігаючи температуру гарячих напоїв до 6 годин, а холодних - до 12 годин. Зручна кришка-термокружка об'ємом 120 мл дозволить комфортно насолодитися напоєм.

КОРПУС З НЕРЖАВІЮЧОЇ ХАРЧОВОЇ СТАЛІ

Матеріал внутрішньої колби та кришки: високоякісна харчова нержавіюча сталь японського стандарту SUS 304, яка має підвищену стійкість до корозії, високих та низьких температур та механічних пошкоджень. Окрім того, SUS 304 гіпоалергенна та дуже стійка до окислення, що забезпечує природність смаку напоїв навіть після тривалої експлуатації термоса.

ПОДВІЙНІ СТІНКИ ЗБЕРІГАЮТЬ ТЕПЛО

Подвійні сталеві вакуумні стінки довго зберігають температуру напою: гарячий напій не охолоджується протягом щонайменше 6 годин, а холодний – не нагрівається щонайменше 12 годин. Якщо ви заливаєте в термос окріп, то температурний тест показав, що через 1 годину напій мав температуру + 95 ℃, 3 години + 86 ℃, 6 годин + 76 ℃, 12 годин +63 ℃.

ГЕРМЕТИЧНИЙ КЛАПАН І ЗРУЧНЕ ГОРЛЕЧКО

Прогумований клапан надійно та герметично закриває питний отвір. Зручна конструкція питного горлечка дозволить пити зручно й акуратно.

НАДІЙНИЙ МЕХАНІЗМ

Надійний та довговічний металевий кнопковий механізм для зручного використання

ЛЕГКЕ ОЧИЩЕННЯ

Оптимальний діаметр горлечка забезпечує легкий догляд та очищення термоса

КРИШКА-ТЕРМОКРУЖКА

Кришка-термокружка об'ємом 120 мл для комфортного вживання гарячих напоїв

ЗРУЧНА РУЧКА-РЕМІНЕЦЬ ДЛЯ ПЕРЕНЕСЕННЯ

Практична ручка-ремінець, для комфортного використання термоса.
Беріть з собою улюблені напої куди завгодно на прогулянку по місту, у близькі та дальні подорожі. Термоси RINGEL зберігають потрібну температуру, щоб ви могли насолоджуватися і ділитися з друзями кавою, чаєм.

СТІЙКЕ ДНО

Силіконова накладка на дно забезпечує антиковзаючий ефект

УНІВЕРСАЛЬНЕ ВИКОРИСТАННЯ

Можна використовувати на прогулянках, пікніках, у робочих та особистих поїздках на авто або велосипеді, в мандрівках, походах на природу, упродовж прогулянок з дітьми.

Тип

Термос

Об'єм, мл

450

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Можна мити в посудомийній машині

Ні