Код: 6689127 Термос RINGEL Glam, 0.45 л

  • Артикул: RG-6133-450/1
  • Термос Glam
  • Об'єм: 450 мл
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Колір: бежевий

Гарантія: 14 днів

Вакуумні термоси для напоїів Glam — це два термоси об'ємом 450 мл, виконані у трендових пастельних відтінках з вишуканими золотистими вставками.
Виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, яка стійка до корозії, окислення і до механічних пошкоджень. Практична ручка-ремінець для комфортного використання термоса та пересування з ним. Механізм "кнопка" для зручного відкривання. Подвійні стінки з вакуумом перешкоджає втраті температури, зберігаючи температуру гарячих напоїв до 6 годин, а холодних - до 12 годин. Зручна кришка-чашка об'ємом 120 мл, дозволить насолодитися напоєм.

КОРПУС З НЕРЖАВІЮЧОЇ ХАРЧОВОЇ СТАЛІ

Матеріал внутрішньої колби та кришки: високоякісна харчова нержавіюча сталь японського стандарту SUS 304, яка має підвищену стійкість до корозії, високих та низьких температур та механічних пошкоджень. Окрім того, SUS 304 гіпоалергенна та дуже стійка до окислення, що забезпечує природність смаку напоїв навіть після тривалої експлуатації термоса.

ПОДВІЙНІ СТІНКИ ЗБЕРІГАЮТЬ ТЕПЛО

Подвійні сталеві вакуумні стінки термоса довго зберігають температуру напою: гарячий напій не охолоджується протягом щонайменше 6 годин, а холодний – не нагрівається щонайменше 12 годин.
Якщо ви заливаєте в термос окріп, то температурний тест показав, що через 1 годину напій мав температуру + 95 ℃, 3 години + 86 ℃, 6 годин + 76 ℃, 12 годин + 63 ℃.

ГЕРМЕТИЧНИЙ КЛАПАН І ЗРУЧНЕ ГОРЛЕЧКО

Прогумований клапан надійно та герметично закриває питний отвір. Зручна конструкція питного горлечка дозволить пити зручно й акуратно.

НАДІЙНИЙ МЕХАНІЗМ

Надійний кнопковий механізм для зручного використання.

ЛЕГКЕ ОЧИЩЕННЯ

Оптимальний діаметр горлечка забезпечує легкий догляд та очищення термоса.

ЗНІМНА КРИШКА-ЧАШКА

Містка кришка-чашка об'ємом 120 мл для зручного вживання напоїв.

ЗРУЧНА РУЧКА-РЕМІНЕЦЬ ДЛЯ ПЕРЕНЕСЕННЯ

Практична, приємна на дотик, силіконова ручка-ремінець, для комфортного перенесення термоса.

УНІВЕРСАЛЬНЕ ВИКОРИСТАННЯ
Можна використовувати на прогулянках, пікніках, у робочих та особистих поїздках на авто або велосипеді, в мандрівках, походах на природу, упродовж прогулянок з дітьми.
 

Тип

Термос

Об'єм, мл

450

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Можна мити в посудомийній машині

Ні