Код: 6689133 Термос RINGEL Power Up, 2.0 л

  • Артикул: RG-6135-2000
  • Термос Power Up
  • Об'єм: 2000 мл
  • Матеріал: нержавіюча сталь
  • Колір: жовтий/сірий

Гарантія: 14 днів

Вакуумний термос для напоїв Power Up - це місткий термос об’ємом 2 л з подовженим періодом зберігання температури вмісту.
Термоси виготовлені з високоякісної харчової нержавіючої сталі. Стійкі до корозії, окислення і до механічних пошкоджень. Подвійні стінки з вакуумом перешкоджають втраті температури.
Термоси оздоблені практичною гумовою ручкою і ремінцем для зручного використання і транспортування. Ремінець дозволяє носити термос на плечі. Механізм "засувка" для акуратного та комфортного використання термоса. Зручна кришка-чашка об'ємом 365 мл дозволить вам насолодитися напоєм або пригостити друзів.

КОРПУС З НЕРЖАВІЮЧОЇ ХАРЧОВОЇ СТАЛІ

Матеріал внутрішньої колби та кришки: високоякісна харчова нержавіюча сталь японського стандарту SUS 304, яка має підвищену стійкість до корозії, високих та низьких температур та механічних пошкоджень. Окрім того, SUS 304 гіпоалергенна та дуже стійка до окислення, що забезпечує природність смаку напоїв навіть після тривалої експлуатації термоса.

ПОДВІЙНІ СТІНКИ ДОВШЕ ЗБЕРІГАЮТЬ ТЕПЛО

Подвійні сталеві вакуумні стінки більш тривалий час зберігають температуру напою: гарячий напій не охолоджується протягом щонайменше 12 годин, а холодний – не нагрівається щонайменше 14 годин.

ГЕРМЕТИЧНИЙ КЛАПАН І ЗРУЧНЕ ГОРЛЕЧКО

Кришки має додаткову силіконову прокладку для більшої герметичності й утримання температури. Легко закручується на горлечко.

ЛЕГКЕ ОЧИЩЕННЯ

Широке горлечко забезпечує легкість наповнення термоса, а також його очищення.

ЗНІМНА КРИШКА-КРУЖКА

Велика кришка - кружка об'ємом 365 мл для комфортного вживання напоїв.

УНІВЕРСАЛЬНЕ ВИКОРИСТАННЯ

Можна використовувати на прогулянках, пікніках, у робочих та особистих поїздках на авто або велосипеді, в мандрівках, походах на природу, упродовж прогулянок з дітьми.
 

Тип

Термос

Об'єм, мл

2000

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Можна мити в посудомийній машині

Ні