Код: 6868504 Тостер Ariete 0155

  • Артикул: 00C015513AR0
  • Потужність: 810 Вт
  • Кількість тостів: 2
  • Кількість режимів обсмажування: 6

Гарантія: 12 місяців

6 рівнів підсмажування
Ви можете вибрати ступінь підрум'янювання хліба, який вам найбільше подобається, просто відрегулювавши спеціальну ручку. Усього за кілька хвилин ви отримаєте скибочки хліба, ідеально підсмажені та золотисті в потрібному місці!

Автоматичне видалення підсмаженого хліба
Після досягнення вибраного ступеня підрум’янювання скибочка хліба автоматично виймається з тостера, щоб ви могли приготувати свій улюблений тост.

Підсмажує, розігріває, розморожує
Завдяки функціям розігріву та розморожування ви можете не лише підсмажити хліб, але й просто розігріти або розморозити його, поклавши заморожену скибочку прямо в тостер.

Готує тости з начинкою на будь-який смак
Незалежно від того, чи це класичний тост із шинкою і сиром, тост з авокадо чи простий тост для недільного сніданку, тостер Vintage також підсмажує бутерброди з начинкою завдяки зручним клітинам для сендвічів, які постачаються.

Підсмажує 2 скибочки хліба одночасно
Vintage Toaster має 2 слоти для підсмажування двох скибочок хліба одночасно, а завдяки знімному лотку для крихт ви можете легко та безпечно видалити будь-які залишки, що залишилися всередині тостера під час підсмажування.

Відкрийте для себе Vintage лінію Ariete
Міксер, спінювач молока, кавова машина та багато іншого: лінія Vintage від Ariete об’єднує різноманітні продукти з ретродизайном і пастельними кольорами, призначені для оформлення вашої кухні у стилі шебі-шик. Відкрийте їх усіх!

 

Потужність, Вт

810

Кількість відділень, шт

2

Кількість тостів, шт

2

Кількість режимів обсмажування, шт

6

Знімний піддон для крихт

Так

Функції

Підігріву

Розморожування

Фізичні параметри
Розміри, см

19 х 20 х 30

Вага, кг

1.44

Колір

Бежевий