Код: 7030835 Тостер Russell Hobbs 27390-56 Heaton Brushed 2Slice Toaster

  • Артикул: 25210036001
  • Кількість тостів: 2
  • Кількість режимів обсмажування: 6

Гарантія: -

Тостер Heaton із 2 скибочками
Іноді все, що вам потрібно, - це скибочка тосту з маслом, щоб стрес на мить випарувався! Тостер Russell Hobbs Heaton допоможе вам у цьому: широкі прорізи для хліба зі скоринкою, вибір із 6 налаштувань підсмажування та функція «підняти і подивитися» для перевірки в середині циклу. Щоразу ви отримаєте ідеальну скибочку, навіть у разі розморожування або повторного нагрівання. Коли настає час вафель, рятуйте свої пальці від глибокого занурення за допомогою функції високого підйому, а завдяки різким вигинам і чорним акцентам цей тостер із матової сталі ідеально пасуватиме до будь-якої кухонної стільниці.

Широкі слоти
У наших слотах для тостів розміром 135 мм x 33 мм знайдеться місце навіть для найтовстіших скибочок. Хліб із товстою скоринкою, рогалики, пишні вафлі - не стримуйтеся!

Налаштування підрум'янювання 1-6
Чи любите ви тости глибокого золотистого відтінку або злегка підсмажені - за допомогою регулятора підрум'янювання ви повністю контролюєте ситуацію.

Підніми та подивися
Ви можете стежити за ходом приготування тостів, не зупиняючи цикл і не обпалюючи пальці.

Заморозити, розігріти та скасувати
Поспішаєте? Ви можете підсмажити хліб прямо з морозильної камери. Потрібно зупинити підсмажування? Функція скасування дозволить вам контролювати процес. Зручна функція повторного розігрівання дає змогу швидко розігріти тости, якщо вони були залишені остигати.  

Кількість відділень, шт

2

Кількість тостів, шт

2

Кількість режимів обсмажування, шт

6

Підставка для підігрівання

Так

Знімний піддон для крихт

Так

Функції

Підігріву

Розморожування

Автовідключення

Скасування приготування

Високий підйом тостів

Фізичні параметри
Розміри, см

28.4 х 18.85 х 17.4

Колір

Нержавіюча сталь/чорний