Код: 6653983 Трекер Samsung Galaxy SmartTag Black (EI-T5300BBEGRU)

  • Артикул: EI-T5300BBEGRU
  • Тип: Трекер
  • Під'єднання: Bluetooth, GPS

Гарантія: 3 місяців

Як це працює?

1. Відзначити найважливіше
Боїтеся що-небудь втратити? Прикріпіть бездротову мітку Galaxy SmartTag до найважливіших особистих речей.

2. Шукайте
Якщо ви втратили свої речі, просто запустіть додаток і подивіться, де вони були в останній раз. Знайти загублене стало простіше.

3. Розслабтеся
Ось же вони! Завдяки Galaxy SmartTag пошук втрачених речей став легшим і розумнішим.

Пошук найважливіших речей
Мітки Galaxy SmartTags працюють через Bluetooth*. Їх легко можна прикріпити до ключів, сумки, нашийника домашнього улюбленця. Якщо ви думаєте, що втрачений предмет знаходиться поблизу, але не можете його знайти, просто натисніть на кнопку в додатку свого смартфона та слідуйте за знайомим звуком рингтона, встановленим раніше.

Шукайте речі, навіть якщо вони далеко
Відмічені вами речі поза досяжністю? Не проблема. Навіть в автономному режимі, система Galaxy Find може виконати пошук пропажі за заздалегідь збереженими даними. Також можна легко подивитися історію того, де була мітка, щоб відстежити її місце розташування. Крім цього, ви можете використовувати інші ваші пристрої для пошуку речей.

Один клік - і ваш розумний будинок ще зручнішим
Завдяки Galaxy SmartTag ваш розумний будинок стане ще зручнішим. Мітки можуть управляти різними пристроями розумного будинку одним натисканням кнопки, тому ви можете, наприклад, увімкнути світло в будинку ще до того, як ви ввійдете всередину.

Зручність у парі
Коли ви відкриєте для себе зручність Galaxy SmartTag, ви виявите величезну кількість речей у своєму будинку, які захочете відзначити. Тому для вашої зручності мітки продаються як окремо, так і у вигляді упаковок по 2 і більше штук. 

Особливості

Стандарт IP53

Розмір корпусу: 39 х 39 х 9.8 мм

Бездротові комунікації: Bluetooth, GPS