Код: 6277484 Тример для бороди і вусів Remington MB4120

  • Артикул: 43194560100
  • Тип: Тример для бороди і вусів
  • Кількість насадок: 1
  • Довжина стрижки: 0.4 - 18 мм
  • Живлення: Від батарейок

Гарантія: 2 роки

Модель MB4120 з нової колекції тримерів для бороди і вусів Beard Boss від Remington володіє технологією "OptiAngle" (оптимальний кут нахилу тримера для стрижки), яка гарантує максимальний комфорт стрижки і чудову керованість тримера. Незалежно від напрямку стрижки, тример легко обробляє всі ділянки і контури обличчя для створення образу за лічені хвилини.

11 налаштувань довжини стрижки, за допомогою насадки-гребеня, дозволяють максимально персоналізувати стрижку в діапазоні від 1.5 мм до 18 мм. Точні налаштування на 0.4 мм і 1 мм (при використанні без насадки-гребеня) забезпечують екстраточну стрижку для коригування і підкреслення ліній образу.

Тример Remington Beard Boss MB4120 працює від 2 ААА батарей (у комплекті), щоб бути готовим до користування при першій необхідності і де вам зручно. Створення ідеального образу бороди і вусів ще ніколи не було таким простим, завдяки тримеру Remington Beard Boss; ідеальне рішення для будь-якого сучасного чоловіка, який хоче отримати повний контроль над своїм стилем і бути готовим діяти в будь-який момент!

Найточніша і чиста стрижка
З інноваційною технологією Capture Trim стрижка, надання форми і обробка бороди і щетини буде виконана з максимальною точністю. Особлива форма гострих, зазубрених лез гарантує цей ефективний і чистий результат. Повний контроль над вашим стилем і ви професіонал бороди!

Персоналізація довжини
Регульована насадка-гребінь з функцією фіксації обраної довжини гарантує надійну фіксацію насадки під час стрижки і обробки зони бороди і вусів. Тепер ніяких помилок! 

Тип

Тример для бороди і вусів

Призначення

Для бороди і вусів

Кількість рівнів стрижки

11

Довжина стрижки, мм

0.4 - 18

Кількість насадок

1

Насадки

Насадка-гребінь (1.5-18 мм)

Матеріал лез

Нержавіюча сталь

Волога очистка

Є

Особливості

Технологія Opti Angle

Леза Capture Trim

Лезо, яке можна мити

Живлення

Від батарейок

Розміри, см

15.3 х 4.1 х 4

Вага, г

180

Колір

Чорний