Код: 6277487 Тример для бороди і вусів Remington MB4130

  • Артикул: 43196560110
  • Тип: Тример для бороди і вусів
  • Кількість насадок: 1
  • Довжина стрижки: 0.4 - 18 мм
  • Живлення: Від мережі/акумулятора

Гарантія: 3 роки

Тример Beard Boss PRO - ідеальне рішення для всіх чоловіків, які серйозно підходять до створення свого стилю. Тример має леза з титановим покриттям, які на 300% міцніші, ніж звичайні леза з нержавіючої сталі і гарантує швидку і рівномірну стрижку.

Технологія "OptiAngle" (оптимальний кут нахилу тримера для стрижки) забезпечує максимальний комфорт стрижки і чудову керованість тримера в будь-якому напрямку стрижки. У бездротовому режимі тример гарантує до 50 хвилин роботи, завдяки літієвим акумуляторам.

13 налаштувань довжини, за допомогою насадки-гребеня, від 1,5 до 18 мм дозволять вибрати режим стрижки, відповідний саме для вас. Точні налаштування на 0,4 і 1 мм (при використанні без насадки-гребеня) забезпечують екстраточну стрижку для коригування і підкреслення ліній образу. Професійна модель також включає додаткові два налаштування довжини 2 і 2,5 мм для створення більшої кількості образів і більш точного стайлінгу.

Найточніша і чиста стрижка
З інноваційною технологією Capture Trim стрижка, надання форми і обробка бороди і щетини буде виконана з максимальною точністю. Особлива форма гострих, зазубрених лез гарантує цей ефективний і чистий результат.

Повне керування
Покращене коліщатко вибору довжини стрижки, з удосконаленою конструкцією дає вам гнучкість налаштування і зручність користування. 

Тип

Тример для бороди і вусів

Призначення

Для бороди і вусів

Довжина стрижки, мм

0.4 - 18

Кількість насадок

1

Насадки

Насадка-гребінь (1.5 - 18 мм)

Матеріал лез

Нержавіюча сталь

Волога очистка

Є

Особливості

Технологія Opti Angle

Леза Capture Trim

Живлення

Від мережі

Від акумулятора

Час автономної роботи

50 хв

Час зарядки акумулятора

240 хв

Розміри, см

17 х 4.3 х 4.1

Вага, г

290

Колір

Чорний