Код: 6662992 Тример для бороди та вусів Rowenta TN3840F4

  • Артикул: TN3840F4
  • Тип: Тример для бороди та вусів
  • Кількість насадок: 2
  • Довжина стрижки: 0.5 – 20 мм
  • Живлення: Від мережі/акумулятора

Гарантія: 2 роки

Сучасний тример Rowenta TN3840F4 забезпечить комфортний і ефективний догляд за волоссям на обличчі навіть якщо воно густе та жорстке. Для цього він обладнаний потужним мотором, який забезпечує 6500 оборотів на хвилину, а також сталевими лезами з покриттям титану. Таким чином, бажаний результат досягається лише за один прохід.

Довжина стрижки на будь-який смак
Завдяки двом регульованим насадкам ви можете легко створити свій унікальний стиль. Вони дозволять регулювати довжину стрижки в діапазоні від 05 до 20 мм з точним кроком 05 мм. Насадки легко встановлюються та без проблем знімаються. При цьому спеціальна система блокування насадок подбає, щоб довжина стрижки була незмінною.

Автономна робота
Розробники обладнали модель вбудованим літій-іонним акумулятором, що гарантує до 180 хвилин безперервної роботи. Більше того, щоб зарядити акумулятор для повноцінної стрижки, достатньо лише 4 хвилин. Водночас модель може працювати і від мережі, що робить експлуатацію ще комфортнішою.

Високі експлуатаційні якості
Rowenta TN3840F4 відмінно поєднує в собі практичність і стиль. Ергономічна ручка ідеально відчувається в руці та не викликає дискомфорту навіть після тривалої експлуатації. Тример відрізняється компактними розмірами, а для його зберігання можна використовувати високоякісний протиударний чохол. При цьому знімні леза можна легко мити під струменем води. 

Тип

Тример для бороди і вусів

Призначення

Для бороди і вусів

Кількість рівнів стрижки

39

Довжина стрижки, мм

0.5 - 20

Кількість насадок

2

Матеріал лез

Титан

Живлення

Від мережі

Від акумулятора

Час автономної роботи

180 хвилин

Час зарядки акумулятора

90 хвилин

Колір

Синій