Код: 6614477 Тример для носа та вух Philips NT5650/16

  • Артикул: NT5650/16
  • Тип: Тример для носа та вух
  • Живлення: Від батарейок

Гарантія: 2 роки

Комфортне підрівнювання брів, контурів, волосся в носі та вухах
Дбайливе позбавлення від небажаних волосків у носі та вухах. Перед використанням переконайтеся в чистоті ніздрів; вставте тример у ніс не більше ніж на 0,5 см і почніть здійснювати акуратні кругові рухи. Перед використанням у вухах переконайтеся, що у вухах немає сірки. При підрівнюванні брів встановіть у пази одну з двох насадок (3 або 5 мм) і з невеликим тиском проведіть тримером проти напрямку росту волосся, щоб підрівняти волоски брів до потрібної довжини. Для створення контура можна використовувати спеціальну насадку, яка входить у комплект поставки. Налаштуйте кут і форму підрівнювання, а потім підрівняйте контури вашої бороди за допомогою точної насадки стайлера.

Захисна насадка забезпечує безпечне та ефективне підрівнювання
Наша система Protective Guard являє собою контур на лезах, який обмежує їх контакт зі шкірою, акуратно поміщаючи волоски в ріжучий блок. Protective Guard була розроблена для рівномірного, комфортного та безпечного підрівнювання без висмикування волосся і появи подряпин на шкірі.

Легко підрівнюйте волоски з двостороннім ріжучим елементом
Інноваційний двосторонній ріжучий елемент забезпечує швидке і ефективне збривання волосків під будь-яким кутом і в будь-якому напрямку. Довговічні леза виготовлені з міцної нержавіючої сталі. 

Тип

Тример для носа і вух

Призначення

Для носа і вух

Кількість насадок

3

Матеріал лез

Нержавіюча сталь

Особливості

Тип батарейки: АА

Прогумоване покриття

Можна використовувати в душі

Система Protective Guard

Живлення

Від батарейок

Колір

Чорний