Код: 6424359 Тример для носа і вух Rowenta TN3500F0

  • Артикул: TN3500F0
  • Тип: Тример для носа і вух
  • Кількість насадок: 1
  • Живлення: Від батарейок

Гарантія: 2 роки

Висока якість і ефективність у роботі
Rowenta TN3500F0 - тример для вух і носа від відомого виробника. У першу чергу варто відзначити високу якість і ефективність у роботі. Має стильний зовнішній вигляд і тривалий термін служби. Завдяки цьому пристрою, ви зможете завжди тримати свій зовнішній вигляд за контролем. Завдяки простоті його використання, даний тример стане ідеальним помічником під час нескладних модних підготовок.

Зручний класичний корпус
Працює дана модель на батарейках. Зручний класичний корпус і компактні розміри, забезпечують легке та просте використання пристрою. Ви без проблем зможете завжди брати тример із собою. Леза даної моделі виготовлені з нержавіючої сталі, які надовго зберігають свою гостроту. Використовується одна насадка.

Зручність використання
Тример має ергономічну форму, завдяки чому дуже зручно сидить у руці і тим самим значно підвищує зручність її використання. У комплекті з тримерами поставляється щіточка для чистки, щоб доглядати за приладом. Висока ефективність і якість роботи забезпечуватися високошвидкісним мотором.

Швидко та якісно
Тример Rowenta TN3500F0 відмінно підійде всім тим, хто стежить за своєю зовнішністю. Призначений для чоловіків. З цим тримерами ви без проблем зможете подбати про небажані волоски. Завдяки гострим лезам, тример швидко і якісно зістригає волоски і не вискубує їх. 

Тип

Тример для носа і вух

Призначення

Для носа і вух

Кількість насадок

1

Насадки

Для носа та вух

Особливості

Обертання на 360 градусів

Захисний ковпачок

Живлення

Від батарейок

Розміри, см

13.5 x 2.5 x 2.5

Вага, г

47

Колір

Чорний