Код: 6421464 Тример для бороди і вусів Rowenta TN3620F0

  • Артикул: TN3620F0
  • Тип: Тример для бороди і вусів
  • Кількість насадок: 2
  • Довжина стрижки: 0 - 6 мм
  • Живлення: Від батарейок

Гарантія: 2 роки

Для чоловіків
Постійний догляд за бородою і вусами - це тренд сучасності. Для підтримки іміджу і надання чітких форм і необхідних обрисів використовуйте тример Rowenta TN 3620. Компактна і легка машинка допоможе впоратися з небажаним волоссям на обличчі відповідно до ваших уподобань.

Краса в деталях
Корегуйте форму бороди, вусів і бакенбардів за допомогою насадок. Ви зможете зняти волосся до гладкості при цьому, витративши мінімальну кількість часу і не поранивши чутливу шкіру обличчя. Використовуйте тример для даних ділянок тіла, і ви забудете про довге волосся, що некрасиво лежить, і неохайний зовнішній вигляд.

Інтерфейс
Самостійний догляд на професійному рівні в домашніх умовах. Зручний вигнутий корпус машинки для використання під різними кутами в найбільш важкодоступних місцях. Кнопка, розташована на передній поверхні, ергономічна і легко піддається натисненню. Чорний дизайн з окантовкою з хрому для справжніх, брутальних чоловіків.

Переваги
Великий запас автономності забезпечить кілька циклів стрижки й ідеально підійде для поїздок і подорожей. Працює від звичайних батарейок, тому відсутні дроти, які завжди заважають і плутаються, ускладнюючи рух і перешкоджаючи плавності ліній. Леза з нержавіючої сталі, забезпечують ідеальне різання, не втрачають своєї гостроти і не схильні до корозії, навіть при частому контакті з водою. Знімні деталі після використання можна очистити за допомогою щіточки або промити під струменем води, що полегшує догляд за приладом. 

Тип

Тример для бороди і вусів

Призначення

Для бороди і вусів

Довжина стрижки, мм

0 - 6

Кількість насадок

2

Матеріал лез

Титан

Особливості

Очищення насадки під струменем води

Живлення

Від батарейок

Колір

Чорний