Код: 6426530 Тример для бороди і вус Rowenta TN4800F0

  • Артикул: TN4800F0
  • Тип: Тример для бороди і вусів
  • Кількість насадок: 1
  • Довжина стрижки: 0.5 - 10 мм
  • Живлення: Від мережі/акумулятора

Гарантія: 2 роки

Ідеальне обличчя
Чоловікам важливо стежити за станом бороди і вусів. Тример Rowenta TN 4800 стане їхнім найкращим помічником у цьому. Модель спроектована безпосередньо для догляду за волоссям на обличчі. Регулюйте довжину, використовуйте з комфортом, моделюйте варіанти і підкреслюйте переваги разом з високотехнологічним тримером.

Міцні леза
Модель оснащена сталевими лезами, що відрізняються особливою міцністю. Завдяки титановому складу, яким вони покриті, підвищується гострота і витривалість, а технологія самоочищення позбавить вас необхідності торкатися до лез.

Варіанти живлення
Особливістю даної моделі є те, що живлення її може бути як від мережі, так і від акумулятора. Зручність вибору в даному разі багато що вирішує. Батарея в пристрої літій-іонна. Повна зарядка займає менше 2 годин. Робота від акумулятора триває 45 хвилин. У тример вбудований індикатор рівня заряду.

Вакуумна технологія
Застосування 100% вакуумної технології від Rowenta дозволяє не переживати про відходи та очищення. Усі зрізані волоски всмоктуються приладом і жоден з них не потрапляє на підлогу. Вам залишиться лише почистити резервуар, куди вони попрямують. Максимально простий догляд без зайвих дій. 

Тип

Тример для бороди і вусів

Призначення

Для бороди і вусів

Довжина стрижки, мм

0.5 - 10

Кількість насадок

1

Матеріал лез

Титан

Самозаточувані ножі

Є

Особливості

Індикатор заряду

Швидкість двигуна: 7500 об/хв.

100% вакуумна технологія Rowenta

Живлення

Від мережі

Від акумулятора

Час автономної роботи

45 хв

Час зарядки акумулятора

140 хв

Колір

Білий