Код: 6661877 Тример універсальний Remington BHT6256

  • Артикул: 43271560100
  • Тип: Тример універсальний
  • Кількість насадок: 6
  • Довжина стрижки: 1.5 - 12 мм
  • Живлення: Від акумулятора

Гарантія: 3 роки

Remington BHT6256 - універсальний тример, який допоможе доглядати за своїм зовнішнім виглядом.

Створіть свій стиль
Тример призначений для створення свого неповторного стилю в домашніх умовах. Застосування насадок забезпечує стрижку з регулюванням довжини від 1.5 мм до 12 мм. Вибирати можна з 5 насадок, що дозволяє підібрати найоптимальнішу довжину волосся.

Гострі леза
Прилад оснащений гострими та точними лезами з нержавіючої сталі, забезпечать точний результат під час стрижки. Матеріал стійкий до затуплення і забезпечує тривалу якісну експлуатацію.

Водонепроникний корпус
Пристрій характеризується водонепроникністю, тому його можна використовувати в душі. Завдяки антиковзаючій поверхні тример зручно та міцно лежатиме в руці. Прилад повністю миється, тому догляд за ним не завдасть ніяких складнощів.

Витривалий акумулятор
Тример має вбудований акумулятор, який забезпечує до 60 хвилин автономної роботи, що вистачить навіть найприскіпливішому користувачу. Щоб повністю зарядити машинку потрібно витратити 16 годин. Також присутній LED-індикатор заряду.

Дизайн
Дизайн пристрою стильний і яскравий, виконаний у синьому та чорному кольорах. Разом з тим, у дизайні врахована ергономічність для зручності під час використання. 

Тип

Тример універсальний

Призначення

Для тіла

Для стрижки голови

Для бороди і вусів

Довжина стрижки, мм

1.5 - 12

Кількість насадок

6

Матеріал лез

Нержавіюча сталь

Живлення

Від акумулятора

Час автономної роботи

60 хв

Час зарядки акумулятора

960 хв

Колір

Чорний, синій