Код: 6832931 Тример універсальний Rowenta TN9400F4

  • Артикул: TN9400F4
  • Тип: Тример універсальний
  • Кількість насадок: 6
  • Довжина стрижки: 0.5 – 17 мм
  • Живлення: Від акумулятора

Гарантія: 2 роки

Виберіть свій стиль і змініть образ за допомогою тримера Rowenta Selectium 8-в-1 TN9400F4 для чоловіків. Від стильної бороди до свіжопідстриженого волосся та ідеально доглянутого волосся на тілі – це єдиний тример, який робить усе, щоб ви виглядали найкращим чином – з голови до ніг.

8-в-1: безмежний стиль
Насолоджуйтесь універсальним тримером, який укладає бороду, підстригає волосся і доглядає волосся на тілі завдяки безлічі інструментів, які допоможуть вам виглядати стильно та модно за будь-яких обставин.

Леза з нержавіючої сталі з покриттям титану
Леза з нержавіючої сталі з титановим покриттям і високошвидкісний двигун забезпечують тривалу гостроту й ідеальну стрижку за один раз – навіть на густому волоссі. Крім того, технологія самозаточування забезпечує тривалу ефективність.

Високоточна деталізація
Спеціальне лезо для волосся та бороди з 32 варіантами довжини стрижки від 0,5 до 17 мм з точністю до 0,5 мм. Тример поставляється з 3 регульованими гребенями від 3 до 17 мм.

Визначна автономність
Насолоджуйтесь літій-іонним акумулятором, який забезпечує до 120 хвилин автономної роботи, що означає 2 місяці безтурботної стрижки без необхідності підзарядки.

Простий моніторинг заряду батареї
Світлодіодний індикатор заряду акумулятора дозволяє легко перевірити стан акумулятора для повного спокою.

100% водонепроникний
Технологія Wet&Dry для додаткового використання під душем. Знімні леза забезпечують легке очищення та покращену гігієну.

Повний комфорт використання
Компактний дизайн зі знімними лезами, що забезпечують легке очищення і ідеальну гігієну, а також можливість зарядки через USB для додаткової зручності.

Чистий і охайний вигляд
Тример поставляється з високоточною насадкою для бороди, щоб зробити останні штрихи в процесі стрижки бороди.

Зручне зберігання та транспортування
Протиударний дорожній футляр, що входить у комплект, надійно зберігає як тример, так і аксесуари, зберігаючи все в одному місці.

Леза на віки
Ми в Rowenta вважаємо, що всі стилі мають значення і приділяємо особливу увагу дизайну нашої продукції. Ось чому наші леза розраховані на 15 років для приємного процесу стрижки.

Гладке гоління тіла
Додаткова бритва для тіла з унікальним аксесуаром для комфорту шкіри, що захищає шкіру та покращує відчуття від гоління, зменшуючи подразнення шкіри – для ідеально гладких результатів.

Швидка зарядка
Для більшої зручності 4-хвилинна швидка зарядка забезпечить достатню потужність для повного сеансу стрижки. Повна зарядка займає лише 90 хвилин. 

Тип

Тример універсальний

Призначення

Для тіла

Для брів

Для бороди і вусів

Кількість рівнів стрижки

15

Довжина стрижки, мм

0.5 - 17

Кількість насадок

6

Насадки

Основне лезо для стрижки 44 мм

Бритва для тіла 37 мм

Бритва для бороди 32 мм

Регульований гребінець для стрижки 3 шт

Матеріал лез

Нержавіюча сталь

Самозаточувані ножі

Є

Живлення

Від акумулятора

Час автономної роботи

120 хвилин

Час зарядки акумулятора

90 хвилин

Розміри, см

15.8 х 4 х 4

Вага, г

250

Колір

Червоний із чорним