Код: 6981152 Підсилювач Technics SU-G700M2EEK

  • Артикул: SU-G700M2EEK
  • Тип: Підсилювач

Гарантія: 3 роки

Інтегральний стереопідсилювач SU-G700M2

Функції

Підсилювач JENO Engine (усунення джитера й оптимізація усунення шуму)

Для достовірного передавання великого обсягу аудіоданих на динаміки без втрати в секції підсилювача потужності SU-G700M2 використовується повністю цифрове підсилення з використанням підсилювача JENO Engine на основі дизайн-концепту еталонних систем. Для усунення проблеми погіршення якості звуку через тремтіння, яка виникає на традиційних цифрових підсилювачах, пристрій SU-G700M2 має оригінальний контур зменшення тремтіння, що усуває тремтіння в усьому діапазоні чутних частот. Крім того, для перетворення ШІМ (широтно-імпульсної модуляції) використовується унікальний високоточний контур перетворення ШІМ, важливий для якості звуку. Оптимізуючи параметри, як-от швидкість усунення шуму, градус і кількісний номер за нашим власним досвідом, дані навіть в широкому динамічному діапазоні, що міститься в джерелах звуку з високою роздільною здатністю, перетворюються в сигнали ШІМ без втрат. Ці технології забезпечують відтворення природного та деталізованого звуку навіть з найтоншими музичними нюансами.

LAPC (калібрування фаз з адаптуванням до навантаження)

Повний опір динаміка змінюється з кожною частотою, і для роботи динаміків без впливу їхніх характеристик потрібен підсилювач потужності. Однак традиційні цифрові підсилювачі підключаються до динаміків через низькочастотний фільтр на вихідному етапі, тому на них ще більше впливають характеристики повного опору динаміків. Крім того, хоча покращено характеристики амплітуди традиційних підсилювачів через негативні відгуки, фазові характеристики не вдалося вдосконалити. Тому ми розробили адаптивний алгоритм оптимізації повного опору динаміків, що виконує коригування до ідеальної відповіді на імпульс за допомогою обробки цифрових сигналів вимірюванням амплітудно-фазових характеристик частоти підсилювача з під'єднаними динаміками. Цей новий метод забезпечує вирівнювання частотних характеристик амплітуди та фази, чого раніше не могли робити підсилювачі, а також відтворення чіткого об’ємного звуку.

Безшумний блок живлення з розширеними функціями

Технологія керування джерелом живлення, що використовується в моделі еталонного класу SU-R1000, дає змогу підвищити потужність динаміка та повніше відчути енергію звуку. Частоту перемикання було збільшено зі звичайної смуги 100 кГц до смуги 400 кГц для забезпечення стабільної подачі напруги та струму та зменшення несприятливого впливу шумів модуляції на якість звуку. Прилад оснащено такими самими польовим транзистором із нітриду галію та кремнієвим діодом Шотткі, які використовувалися в SU-R1000. Це дало змогу збільшити максимальну ефективність завдяки високій швидкості керування потужністю системи. Крім того, на пізнішій стадії під'єднується регулятор із наднизьким рівнем шуму. Це запобігає зниженню регулювання через фіксовану частоту перемикання та перешкоджає підмішуванню шумової складової у високі частоти. У результаті з’явилося малошумне джерело живлення швидкої дії, що максимально підвищує продуктивність цифрового підсилювача.

Трисекційна конфігурація

У вбудованих підсилювачах є низка контурів, зокрема контури, які відповідають за вхідні мікросигнали та сигнали, що керують великим струмом, як-от вихідні контури та контури джерел живлення. У пристрої SU-G700M2 використовується трисекційна конструкція з перегородками, установленими між блоками контурів відповідно до рівня сигналу. Це усуває перешкоди між блоками контурів, забезпечуючи чітку якість звуку. Окрім трисекційної конструкції, дно пристрою SU-G700M2 має двошарову конструкцію з листів сталі товщиною 1,2 та 2 мм, водночас верхню панель виготовлено з листів сталі товщиною 1,6 мм, а передню панель — з алюмінію товщиною 7 мм для покращеного гасіння вібрацій.

Вхід PHONO з низьким рівнем шуму

Підтримується вхід PHONO MC. Вхід PHONO забезпечує низький рівень шуму завдяки використанню диференційної конфігурації паралельного з’єднання польового транзистора першого етапу з низьким рівнем шуму. Крім того, чотирирівневе налаштування підсилення забезпечує вибір найкращого підсилення згідно з виходом картриджа. Це гарантує оптимальне відтворення високоякісних аналогових записаних джерел звуку, підлаштованих під середовище користувача.

Підсилювач навушників класу AA

У пристрої SU-G700M2 використовується підсилювач навушників класу AA з окремими контурами підсилювача для підсилення напруги та струму для аудіосигналу. Для підсилення напруги використовується високоякісний операційний підсилювач, струм підсилюється операційним підсилювачем із високою здатністю постачання струму, а високоякісний вихідний сигнал ШІМ, що виводиться з підсилювача JENO Engine, перетворюється в аналоговий із високою точністю, що забезпечує ідеальне керування навушниками. Це дає змогу відтворювати музику з низьким рівнем спотворення і широким діапазоном частот незалежно від повного опору навантаження навушників.

Високоякісні деталі

Ексклюзивний полярний конденсатор Technics

У блоці живлення підсилювача використовується ексклюзивний полярний електролітичний конденсатор Technics, оптимізований через ретельне налаштування та встановлений у SU-R1000.

Велике клема заземлення

До великої клеми заземлення можна приєднати товстий провід великого діаметра для заземлення.

Латунні клеми для динаміків

Гвинти, які використовуються для кріплення дротів, що передають аудіосигнали на клеми динаміка, виготовлені з немагнітної латуні.

Загальні параметри
Тип

Музичні центри

Акустичні характеристики
Загальна вихідна потужність (RMS), Вт

280

Частотний діапазон, Гц

20 - 20000

Підключення
Інтерфейс

Оптичний вхід

USB

Живлення
Джерело живлення

Мережа

Енергоспоживання

95 Вт

Фізичні параметри
Розміри, мм

430 х 148 х 428

Вага, кг

12.6

Колір

Сріблястий