Код: 6354441 Праска ERGO DES-2020

  • Артикул: DES-2020
  • Потужність: 2200 Вт
  • Автовимкнення: є
  • Особливості: керамічне покриття підошви

Гарантія: 2 роки

БЕЗДОГАННІСТЬ У ДЕТАЛЯХ

Завдяки продуманому до дрібниць дизайну, зручному керуванню, а також невеликій вазі й оптимальній потужності у 2200 Вт праска ERGO DES-2020 перевершить усі ваші очікування і стане вірною помічницею в боротьбі зі складками на одязі. Ергономічна конструкція і м'яке покриття ручки перетворять процес прасування в справжнє задоволення.

ІДЕАЛЬНЕ КОВЗАННЯ

Керамічне покриття підошви в рази збільшує коефіцієнт ковзання, не приминає навіть найделікатніші матеріали, не чіпляється за декоративні елементи на тканині, а також неймовірно легко очищається.

ПЕРЕТВОРІТЬ ПРАСУВАННЯ В ЗАДОВОЛЕННЯ

Вибирайте під тип тканини сухе або парове прасування, виставляючи потрібну потужність, а також при необхідності регулюючи подачу пари. ERGO DES-2020 також відмінно підійде і для делікатного прасування завдяки розбризкувачу, який зволожує тканину та дозволяє працювати на мінімальних температурних режимах. Використовуйте функцію «Паровий удар», щоб позбутися складок на щільних або важких до прасування матеріалах, а режим вертикального відпарювання дозволить за лічені секунди довести до ладу навіть найтонші речі, не знімаючи їх з вішалки. Додаткову безпеку одягу забезпечить і «Крапля-стоп», запобігаючи подачі пари після охолодження нагрівального елементу, і, як наслідок, забруднення від потрапляння недостатньо гарячих бризок води. Праска ERGO DES-2020 оснащена функцією самоочищення і захистом від накипу, який нейтралізує вапно, що міститься у воді, зберігаючи в чистоті як підошву, так і ваш одяг.

НА ВАРТІ ВАШОЇ БЕЗПЕКИ

Функція захисту від перегріву дозволяє зберегти якість найделікатніших матеріалів і вберегти пристрій від поломки у зв'язку з постійним впливом високих температур. Світловий індикатор роботи призначений не тільки для того, щоб відстежити нагрів праски ERGO DES-2020 до виставленої температури, але і є відмінним заходом безпеки.

Тип

З парою

Потужність, Вт

2200

Підошва

Керамічна

Об'єм резервуара для води, мл

300

Функції

Автовідключення

Система самоочищення

Захист від накипу

Система "крапля-стоп"

Вертикальне відпарювання

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Вага, кг

1.05

Колір

Білий, синій

Гарантія
Гарантія

2 роки

Інструкції

Файл Опис
2315378.pdf (9,08 мб) User Manual ERGO DES-2020