Код: 6299083 Праска з подачею пари Maxwell MW-3047 Brown

  • Артикул: MW-3047
  • Тип: Праска з подачею пара
  • Потужність: 2400 Вт
  • Підошва: Керамічна
  • Подача пари: 40 г/хв
  • Паровий удар: 140 г/хв

Гарантія: 12 місяців

Праска Maxwell MW-3047 Brown в корпусі з білої та прозорої коричневої пластмаси виглядає цілком звично. Зате його функціонал і характеристики вражають: потужність у 2400 Ватт, об'єм резервуара для води у 260 мл, керамічна підошва, функція розбризкування води та парового удару поєднуються з демократичною ціною.

Праска Maxwell MW-3047 Brown оснащена підошвою з керамічним покриттям, завдяки чому вона не тільки чудово відпрасовує складки, але і максимально дбайливо ставиться до тканин, зокрема делікатних. Прилад підтримує вертикальне відпарювання, паровий удар і регулювання подачі пари. Функція розбризкування з особливою протикрапельною системою допоможе в прасуванні багатьох речей, а система самоочищення і захист від накипу істотно збільшить термін служби пристрою.

Оригінальний дизайн і функціональність праски підкорюють з першого прасування. Максимальна потужність 2400 Вт дозволить за лічені хвилини впоратися навіть з тканинами зі складною фактурою, а різні температурні режими допоможуть вибрати оптимальний для того, щоб найделікатніші тканини виглядали після прасування ідеально.

Підошва з керамічним покриттям забезпечить легке прасування, а догляд за нею не буде важким. Справитися з найглибшими складками дозволить функція вертикального відпарювання. Функція самоочищення дозволяє продовжити термін експлуатації приладу на довгі роки. 

Тип

З парою

Потужність, Вт

2400

Підошва

Керамічне покриття

Подача пари, г/хв

40

Паровий удар, г/хв

140

Об'єм резервуара для води, мл

300

Функції

Система самоочищення

Захист від накипу

Система "крапля-стоп"

Особливості

Паровий носик

Функція розбризкування

Великий отвір для затоки води

Індикатор нагріву

Обертання шнура на 360°

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Колір

Білий, коричневий