Код: 6284875 Праска з подачею пари Polaris PIR 2281K

  • Артикул: 5055539119575
  • Тип: Праска з подачею пари
  • Потужність 2200 Вт
  • Підошва: Керамічна
  • Подача пари: 25 г/хв
  • Паровий удар: 130 г/хв

Гарантія: 12 місяців

Легкість і сила - таке важливе поєднання, здавалося б, несумісних характеристик успішно втілилося в ергономічному дизайні та 2200-ватної електропотужності, випущеній відомим брендовим виробником, побутовій прасці Polaris PIR 2281K.

Що особливо важливо для людини, яка розбирається в тонкощах прасування білизни, так це те, цікаво загострена форма носика прасувальної машинки, ща дає можливість проникнути в усі місця, що здаються недоступними. Після обробки речей сучасною стильною праскою Polaris PIR 2281K, яка має підошву з високоякісним керамічним покриттям, їх вигляд стає близьким до ідеального.

В Polaris PIR 2281K творці втілили весь набір сучасних досягнень технічного прогресу, обладнавши корпус комфортною системою керування температурою нагріву, контрольованою спеціальним індикатором, і потужністю подачі пари, що коливається від 25 до 130 грамів на хвилину.

Передбачене розпилення води, захист від накипу, самоочищення та система Крапля-Стоп. Впевнено себе почувати, працюючи в кожному з п'яти наявних режимів, від сухого прасування до вертикального відпарювання, допомагає шарнірне кругове обертання шнура, приєднаного до звичайної електророзетки. 

Тип

З парою

Потужність, Вт

2200

Підошва

Керамічна

Подача пари, г/хв

25

Паровий удар, г/хв

130

Функції

Система самоочищення

Захист від накипу

Система "крапля-стоп"

Вертикальне відпарювання

Особливості

Плавне регулювання подачі пари

Плавне регулювання температури

Зручна прогумована ручка

Індикатор нагріву праски

Пристрій розпилення води

Шарнірне обертання шнура на 360°

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Колір

Червоний, білий