Код: 6402638 Праска з подачею пари Polaris PIR 2480AK

  • Артикул: 5055539125965
  • Тип: Праска з подачею пари
  • Потужність: 2400 Вт
  • Підошва: Керамічна
  • Подача пари: 45 г/хв
  • Паровий удар: 145 г/хв

Гарантія: 2 роки

Навіть якщо процес прасування не викликає у вас захоплення, праска POLARIS PIR 2480AК приємно здивує вас своєю унікальністю і зручністю.

Керамічне покриття PRO 5 Ceramic
Керамічне ультрастійке покриття PRO 5 Ceramic захищає тканину та забезпечує плавне ковзання, що істотно спрощує процес прасування.

«Паровий удар»
Функція «паровий удар» забезпечує потужний викид паруновивши терморегулятор у положення «максимум». При «паровому ударі» інтенсивність подачі пари становить 145 г на хвилину.

4 режими роботи
Праска POLARIS PIR 2480AК підтримує чотири робочі режими - сухе прасування, «паровий удар», відпарювання (інтенсивність подачі пари 45 г/хв), а також вертикальне відпарювання.

Функція вертикального відпарювання
Дана опція просто незамінна, якщо потрібно відпарити одяг або штори, не знімаючи їх з вішалки/манекена або карниза. Потрібно просто натягнути однією рукою тканину та, встановивши максимальний температурний режим, почати переміщати праску вздовж тканини, періодично натискаючи на кнопку «викид пари». Цей режим ідеально підходить для дбайливого прасування делікатних тканин, а також злегка прим'ятих вовняних костюмів.

Антикрапельна система
Модель PIR 2480AК оснащена спеціальним захистом, який запобігає протіканню води, якщо прасування здійснюється при низьких температурах. Тепер для ретельнішого прасування навіть найделікатніших тканин можна використовувати пару: система в автоматичному режимі буде обмежувати подачу води, якщо температура буде нижчою за ту, яка необхідна для утворення пари.

Автоматичне вимкнення
Якщо ви випадково залишили увімкнену праску на підошві, або праска випадково перекинеться на бік, чутливий внутрішній детектор призведе до автоматичного вимикання праски рівно через 30 секунд. Якщо праска стоїть на опорі, то автоматичне вимкнення спрацює після закінчення 8 хвилин. Якщо праску підняти з опори, внутрішній детектор руху відновить нагрів і ввімкне світлову індикацію.

Функція самоочищення
Після 2-3 циклів використання необхідно виконати очистку праски. Для активації функції самоочищення потрібно відкрити отвір, через який резервуар наповнюється водою, і налити максимально допустиму кількість води. Після цього необхідно встановити регулятор температури на максимум і ввімкнути прилад. Після того як праска нагріється, і згасне індикатор температури, пристрій слід від'єднати від мережі. Потім потрібно скористатися кнопкою самоочищення, тримаючи прилад над раковиною в горизонтальному положенні.

Високий рівень функціональності і практичності
Праска POLARIS PIR 2480AК потужністю 2400 Вт, оснащена системою, що запобігає утворенню накипу. Мережевий шнур оснащений шарнірним механізмом, що дозволяє кабелю обертатися на 360°, що захищає шнур від перекручень і перегинів. 

Тип

З парою

Потужність, Вт

2400

Підошва

Керамічна Pro 5 Ceramic

Подача пари, г/хв

45

Паровий удар, г/хв

145

Функції

Автовідключення

Система самоочищення

Захист від накипу

Система "крапля-стоп"

Вертикальне відпарювання

Особливості

Сухе прасування

Технологія Smart Heat

Плавне регулювання температури

Шарнірне обертання шнура на 360°

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

3

Колір

Фіолетовий, синій