Код: 7030827 Праска Russell Hobbs 27000-56 Diamond Elite Iron

  • Артикул: 23925046002
  • Тип: Праска з подачею пари
  • Потужність: 3100 Вт
  • Підошва: Керамічна
  • Подача пари: 50 г/хв
  • Паровий удар: 220 г/хв

Гарантія: -

Diamond Elite - наша найпотужніша праска з набором вбудованих функцій, які легко справляються з найскладнішими складками. Вам потрібно скласти великий кошик для білизни? Diamond Elite має резервуар для води об'ємом 350 мл, що забезпечує достатню кількість парових ударів для великих завантажень, а м'яка ручка робить прасування комфортним. Функції захисту від накипу та самоочищення зупиняють утворення накипу, продовжуючи термін служби вашої праски.

Наша найпотужніша праска потужністю 3100 Вт
Завдяки неймовірній потужності 3100 Вт, що дозволяє його керамічній підошві з чорним алмазним напиленням проходити через найскладніші складки, Diamond Elite — наша найпотужніша праска на сьогоднішній день.

Керамічна підошва з чорним алмазним напиленням для легкого, антипригарного прасування
Продумана конструкція з потрійною очищувальною дією: захист від накипу, самоочищення та потужний удар, що допомагають запобігти утворенню накипу та продовжити термін служби. 3-річна гарантія підтверджує нашу впевненість у довговічності цієї праски.

Паровий удар 220 г для жорстких складок
Завдяки великому резервуару для води об'ємом 350 мл, Diamond Elite може видавати потужний паровий удар 220 г для розгладження жорстких складок.

50 г безперервної пари - ідеально для обробки великих обсягів білизни.
Завдяки резервуару для води об'ємом 350 мл вам не доведеться часто наповнювати його, і ви отримаєте вигоду від безперервної пари 50 г - ідеально для обробки великих об'ємів білизни. 

Тип

З парою

Потужність, Вт

3100

Підошва

Black Diamond

Подача пари, г/хв

50

Паровий удар, г/хв

220

Об'єм резервуара для води, мл

350

Функції

Вертикальне відпарювання

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Довжина кабелю, м

3

Колір

Чорний