Код: 7030829 Праска Russell Hobbs 27281-56 Colour Control Pro Ultra Iron

  • Артикул: 25187046001
  • Тип: Праска з подачею пари
  • Потужність: 2800 Вт
  • Підошва: Керамічна
  • Подача пари: 50 г/хв
  • Паровий удар: 195 г/хв

Гарантія: -

Праска Russell Hobbs Color Control Pro Ultra Iron робить зміну температури інтуїтивно зрозумілою та простою завдяки технології контролю кольору. Більше ніяких незручних циферблатів температури для навігації. Дивіться, як ваша праска світиться прохолодним блакитним кольором для легких нейлонових тканин і гарячим червоним для стійких джинсових тканин, коли ви вибираєте налаштування нагрівання за кольором для кожного одягу. Прасування стає легким завдяки потужній подачі пари Color Control Pro і антипригарній підошві, що швидко позбавляє ваш одяг від зморшок. Завдяки великому резервуару для води та наддовгому шнуру ви можете без особливих зусиль просвистіти крізь купу прасування до завершення вашої улюбленої програми!

Технологія контролю кольору
Праска Russell Hobbs Color Control Pro Ultra Iron використовує цифрові кольорові дисплеї для вказівки налаштування температури за допомогою зручної кнопки на ручці. Хочете розгладити вовняні вироби або видалити найглибші складки на денімі? Ваша праска засвітиться, коли ви виберете налаштування нагріву, позначені кольором для кожного одягу, що дозволить вам впевнено прасувати!

Повна потужність пари
Ця високопотужна парова праска з номінальною потужністю 2800 Вт створює потужний паровий поштовх 195 г і 50 г безперервної пари за хвилину, допомагаючи вам мчати через купу прасування без зусиль і з чудовими результатами.

Керамічна підошва з антипригарним покриттям
Керамічна антипригарна підошва забезпечує високоякісну обробку всіх тканин у найскладніших складках і задовільно рівномірний розподіл тепла по всій підошві для додаткової ефективності.

Самоочищення
Функції самоочищення та захисту від накипу запобігають утворенню вапняного нальоту, а це означає, що ваша високопотужна праска Color Control Pro Ultra Iron розрахована на довгий термін служби. 

Тип

З парою

Потужність, Вт

2800

Подача пари, г/хв

50

Паровий удар, г/хв

195

Функції

Система самоочищення

Вертикальне відпарювання

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Колір

Фіолетовий