Код: 5833486 Праска з подачею пари Ariete 6214

  • Артикул: 00S621410AR0
  • Тип: Праска з подачею пари
  • Потужність: 2000 Вт
  • Підошва: нержавіюча сталь
  • Подача пари: Є

Гарантія: 2 роки

Парова праска Ariete 6214 - прилад, який перетворить рутинну процедуру в просте та легке заняття. Праска з можливістю горизонтального заповнення резервуара генерує пару за лічені хвилини. Ви зможете регулювати її подачу. Прилад має функцію вертикального відпарювання, завдяки чому ви з легкістю пропрасувати одяг, не знімаючи його з вішалки, приведете в порядок штори та гардини.

Підошва з нержавіючої сталі
Ariete 2000W 6214 має підошву з нержавіючої сталі, яка є гарантією ефективного та дбайливого прасування. Вона не буде залишати на одязі лискучих плям. Завдяки якісній підошві, праска прослужить довгий час. Ви будете задоволені її роботою.

Дизайн і характеристики
Парова праска італійської торгової марки має привабливий зовнішній вигляд і відмінні робочі характеристики. Її ціна не змусить вас відкласти покупку. Користуватися приладом дуже зручно. Потужність 2000 Вт дозволяє швидко розправити навіть найжорсткіші складки. Сила пари дозволяє зробити ваш одяг ідеально доглянутим.

Система самоочищення
Прилад має систему очищення, завдяки чому доглядати за ним дуже просто. Для того, щоб привести праску в порядок, потрібно заповнити її водою і нагріти, а потім скористатися кнопкою «SelfClean». Ця процедура дуже проста. Купити Ariete 6214 праску - робити складну роботу з легкістю. 

Тип

З парою

Потужність, Вт

2000

Підошва

Нержавіюча сталь

Об'єм резервуара для води, мл

280

Функції

Система самоочищення

Вертикальне відпарювання

Фізичні параметри
Тип підключення

Дротове

Розміри, см

30 х 11 х 14

Вага, кг

1.36

Колір

Білий